Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.310 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 19 Ekim 2018 #11 CsGO31 dedi: Niye böyle yapıyorsunuz, güzel işte 90 Mbps vermiş kullan işte. Vermezler. Genişletmek için tıkla... Neden vermezler?
CsGO31 dedi: Niye böyle yapıyorsunuz, güzel işte 90 Mbps vermiş kullan işte. Vermezler. Genişletmek için tıkla... Neden vermezler?
C CsGO31 Decapat Katılım 16 Eylül 2018 Mesajlar 23 19 Ekim 2018 #12 Erdemli Erdem dedi: Neden vermezler? Genişletmek için tıkla... Kurumsal internet fiyatlarına bakınca çok güzel söylüyor. Metro Ethernet İnternet Hız Paketleri | Türk Telekom Kurumsal
Erdemli Erdem dedi: Neden vermezler? Genişletmek için tıkla... Kurumsal internet fiyatlarına bakınca çok güzel söylüyor. Metro Ethernet İnternet Hız Paketleri | Türk Telekom Kurumsal
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.310 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 19 Ekim 2018 #13 CsGO31 dedi: Kurumsal internet fiyatlarına bakınca çok güzel söylüyor. Metro Ethernet İnternet Hız Paketleri | Türk Telekom Kurumsal Genişletmek için tıkla... Hepsinde Upload hızı 2 Mbps'e limitlenmiş. Farketmedin mi? Ve fiyatların hepsi kazık. Olmaz ki böyle.
CsGO31 dedi: Kurumsal internet fiyatlarına bakınca çok güzel söylüyor. Metro Ethernet İnternet Hız Paketleri | Türk Telekom Kurumsal Genişletmek için tıkla... Hepsinde Upload hızı 2 Mbps'e limitlenmiş. Farketmedin mi? Ve fiyatların hepsi kazık. Olmaz ki böyle.
C CsGO31 Decapat Katılım 16 Eylül 2018 Mesajlar 23 19 Ekim 2018 #14 Erdemli Erdem dedi: Hepsinde Upload hızı 2 Mbps'e limitlenmiş. Farketmedin mi? Ve fiyatların hepsi kazık. Olmaz ki böyle. Genişletmek için tıkla... O kısım hatalı 2 Mbps değilmiş. Turk Telekom kurumsal çektirecektim vazgeçtim.
Erdemli Erdem dedi: Hepsinde Upload hızı 2 Mbps'e limitlenmiş. Farketmedin mi? Ve fiyatların hepsi kazık. Olmaz ki böyle. Genişletmek için tıkla... O kısım hatalı 2 Mbps değilmiş. Turk Telekom kurumsal çektirecektim vazgeçtim.
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.310 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 19 Ekim 2018 #15 CsGO31 dedi: O kısım hatalı 2 Mbps değilmiş. Turk Telekom kurumsal çektirecektim vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Yinede fiyatlar kazık. En azından simetrik 5 Mbps ayda 40-50 TL olabilirdi?
CsGO31 dedi: O kısım hatalı 2 Mbps değilmiş. Turk Telekom kurumsal çektirecektim vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Yinede fiyatlar kazık. En azından simetrik 5 Mbps ayda 40-50 TL olabilirdi?
C CsGO31 Decapat Katılım 16 Eylül 2018 Mesajlar 23 19 Ekim 2018 #16 Erdemli Erdem dedi: Yinede fiyatlar kazık. En azından simetrik 5 Mbps ayda 40-50 TL olabilirdi? Genişletmek için tıkla... Özel fiber çekiyorlar eve kadar.
Erdemli Erdem dedi: Yinede fiyatlar kazık. En azından simetrik 5 Mbps ayda 40-50 TL olabilirdi? Genişletmek için tıkla... Özel fiber çekiyorlar eve kadar.
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.310 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 19 Ekim 2018 #17 CsGO31 dedi: Özel fiber çekiyorlar eve kadar. Genişletmek için tıkla... Yani o fiyatlar aylık fiyatlar değil mi? Tek seferlik mi ödüyoruz?
CsGO31 dedi: Özel fiber çekiyorlar eve kadar. Genişletmek için tıkla... Yani o fiyatlar aylık fiyatlar değil mi? Tek seferlik mi ödüyoruz?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 19 Ekim 2018 #18 Mert Şahan İLHAN dedi: İnternet hızım çok düşük yardım edin kafayı yemek üzereyim.Eki Görüntüle 331779 Genişletmek için tıkla... Yeni bir konu açarak yardım isteyin.
Mert Şahan İLHAN dedi: İnternet hızım çok düşük yardım edin kafayı yemek üzereyim.Eki Görüntüle 331779 Genişletmek için tıkla... Yeni bir konu açarak yardım isteyin.
C CsGO31 Decapat Katılım 16 Eylül 2018 Mesajlar 23 19 Ekim 2018 #19 Erdemli Erdem dedi: Yani o fiyatlar aylık fiyatlar değil mi? Tek seferlik mi ödüyoruz? Genişletmek için tıkla... Aylık 700 TL
Erdemli Erdem dedi: Yani o fiyatlar aylık fiyatlar değil mi? Tek seferlik mi ödüyoruz? Genişletmek için tıkla... Aylık 700 TL