TTNet Altyapı Sorgulatmada Bina Gözükmüyor

Virtue X

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Öncelikle hikayeyi anlatmak isterim son 1 yılda Vodofone Net hızımı düşürdükçe düşürdü modemden kablo ile bağlanıyorum ve max gelen hız 4 mb dowland 0.7 upload taahüt bitince servis sağlayıcısı değiştirmeyi planlıyorum. Etrafı iyice araştırdım her firmanın bir kötü yanı var ben de komşulara sordum araştırdım ve burada arkadaştan ölçmesini istedim. Kendi hızını ve arkadaş telefon Wi-Fi'si ile ölçmesine rağmen iyi değerler çıktı 30 mb dowland 4 mb upload kablo ile taksa bilgisayardan ölçse en az 40 50 çıkacaktır.

Ben de TTNet'e geçmeye karar verdim fakat binada şu sorun var yan komşu veya karşı komşuda Hipernet hizmeti varken bizim binada alt yapı bulanamadı diyor. Türk Telekom harici bir yerden sorgulattığımda 16 mb max hız gösteriyor fakat diğer komşu binalarda bu 75'e kadar çıkıyor.

Böyle ilginç bir şey daha önce başına gelen var mı veya tavsiyesi olan fikri olan her türlü fikre açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
VDSL port kalmadığı için ADSL gözüküyor olabilir. Tanımlama yanlış yapılmış olabilir vs. bir dolu neden var.

En güzeli en yakın ilçe müdürlüğüne gidip durumu anlatmak ve binanızdan 2 farklı daireden hız sorgulatmak, bu sayede ufak sorun ise hızlıca düzeltilir.
Yandaki binaya gösteriyor demek ki var bir müdürlüğe gitmekte fayda var.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı