TTNET Anlık Kesilme Sorunları

undied0123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben TTNET kullanıyorum. Oyun oynarken internetim genellikle iyi oluyor fakat son birkaç aydır otuz saniyede bir internetim bir iki saniyeliğine gidiyor ve bu oyunumun aksamasına neden oluyor. Neden olabileceği hakkında bir düşüncesi olan varsa lütfen yardım etsin.

Bende hız kısıtlaması yapılıyordu binanız 4 destekliyor kesinti olmasın 2 veriyoruz diye. (İlk aldığım zamanlar)
Ama ben hattı bağlatırırken 16 destekler bu bina denildi.
Ne desem yetkili dinlemiyor hattınızda kopma olur diyip konuyu kapatıyordu.
Aklıma bir hinlik geldi aradım sorunu yine anlatım o yine genel şeyleri söyledi tamam bekleyin biraz hatta dedim ve telefonu konferans moduna alıp yine ttneti aradım sanki yeni internet alacakmış gibi diğer müsteri hizmetleri elemanı hatta dinlerken yeni aradığım elemana sordum binam kaç destekler diye 16 dedi . Teşşekür edip kapatım diğer eleman ama bizim ekranlarımızda bu görüntüleniyor diye mazaretler uydurdu. Uzun bir tatırşma sonunda interneti 16 kulanabiliyorum.(Tabi santral uzak 14 oluyor ama buda yeter. :D )

Yani diyeceğim asla peşini bırakma.

Bende hız kısıtlaması yapılıyordu binanız 4 destekliyor kesinti olmasın 2 veriyoruz diye. (İlk aldığım zamanlar)
Ama ben hattı bağlatırırken 16 destekler bu bina denildi.
Ne desem yetkili dinlemiyor hattınızda kopma olur diyip konuyu kapatıyordu.
Aklıma bir hinlik geldi aradım sorunu yine anlatım o yine genel şeyleri söyledi tamam bekleyin biraz hatta dedim ve telefonu konferans moduna alıp yine ttneti aradım sanki yeni internet alacakmış gibi diğer müsteri hizmetleri elemanı hatta dinlerken yeni aradığım elemana sordum binam kaç destekler diye 16 dedi . Teşşekür edip kapatım diğer eleman ama bizim ekranlarımızda bu görüntüleniyor diye mazaretler uydurdu. Uzun bir tatırşma sonunda interneti 16 kulanabiliyorum.(Tabi santral uzak 14 oluyor ama buda yeter. :D )

Yani diyeceğim asla peşini bırakma.
Binanda yada mahallende fiber altyapı var mıydı öyle mi 16 yaptılar yoksa ultranet gibi birşey mi vardı?

Adls artık 16 kadar destek veriyor. (Tabi santral uzaklıgı parazit falan 14-12 oluyor.) Aslında yolda bizim fiber kablolar var ancak geri kafalı bina sakinleri (tek net kulanan benim binada) istemiyor bağlanmasını.

Merhaba ben TTNET kullanıyorum. Oyun oynarken internetim genellikle iyi oluyor fakat son birkaç aydır otuz saniyede bir internetim bir iki saniyeliğine gidiyor ve bu oyunumun aksamasına neden oluyor. Neden olabileceği hakkında bir düşüncesi olan varsa lütfen yardım etsin.
Modem arayüzünden adsl hat değerlerinizi paylaşırsanız hattaki sorun olasılığını kontrol edebiliriz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı