TTNET Ay Başı Yüksek Kota

Yeni ay gelmeden modemi kapatıp açmanız gerek. Yoksa modem ne zaman kapanırsa o zaman işler. Modem kapanmazsa 16 saatte bir işletiyorlar diye biliyorum. Yani öğlen 13'de modemi açıp indirmeye başladınız ve hiç modemi kapatmadınız diyelim. İndirdikleriniz gece 1'de hesaba işleneceği için mart ayına işlenmiş olur.

Sende gene kota sorun olmuş sadece, ben 16Mbps'ye kadar diye aldım ama 3Mbps'den fazla veremiyorlarmış bana. Sebebi ise yüksek hız hattımda kopmalara neden olmasıymış, halbuki ilk 1.5 ay 7-8Mbps aralığında kullandım ve hiçbir sorun olmadı. Kota dolmuş dolmamış fark etmeden 3Mbps kullanıyorum, şükredin hâlinize. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim köyde veresiye aldığımız bir bakkal amcamız vardı, bizi her gördüğünde, alışveriş yapsak ya da yapmasak deftere yazardı:yaz: (Tahmini alış verişimiz 500 TL iken, yani aldıklarımızın karşılığı 500 TL olması gerekirken 1000 ile 1500 TL arası borcumuz çıkardı.:D
Sanırım Ttnet de aynı yolu izliyor... Arkadaşımızın paylaştığı bu dehşet Download'ları görünce bize yazıyor.:D

Bana bu gün sabah saat 08:12'de gelen mesajı yazıyorum; Aylık kullanım noktanızı aştığınız için hızınız 3 Mbs olarak güncellenmiştir. :) Çalışırken böyle bir mesaj gelse o gününüz berbat geçer değil mi? Hadi onu geçtim akşam 12'de modemin fişini çektim yattım, sabah 5'de işe gittim 5 saatte 50 GB kotayı kim, nasıl aşıyor anlamış değilim. 2 haftadır TTNET online işlem merkezine kullanıcı bilgilerimi doğru girdiğim halde girememem de cabası.

Aynen ay girmeden modemi resetlemeniz lazım. Klasik ttnet işte bu ülkede ne doğruki bunlarda doğru olsun. Herkes birbirini dürtmeye çalışıyor. Asıl suç bizlerde bu hak yiyen köpeklere ses çıkarmıyoruz. AKK denen bi saçmalık hangi çağ dışı kalmış ülkede var. Madem yapacan bari makul bir şey yap 250 gb gibi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı