TtNet bıktırdığından TurkNet'e geçiş

@Mustafa. bir de şu UyduNet'i arayayım. Sonuçta TurkNet ile telefonda anlaştık, ancak henüz resmi evraklara imzayı basmadım.

Bulunduğum konumda UyduNet hizmet vermiyormuş. An itibariyle TurkNet en iyi seçenek gibi görünüyor.

Ustam 2 yıl sözleşme imzalama beğenmezsen değiliklik hakkın olsun.

Dostum eğer bulunduğun sokakta yada civar sokaklarda var ancak binada yoksa dilekçe ile başvurduğun zaman 1-2 hafta içinde binaya hat çekiyorlar haberin olsun onu bi araştır. Benimde sokakta var binada yoktu dilekçe yazdım 2 günde bir aradım 1,5 haftada hat çektiler. Kampanya hala devam ediyorsa ilk 3 ay da ücret ödemiyorsun 24 ay sözleşmeli.

Ben smile adsl kullanıyorum. Baya eski müşterisiyim hız düşme sorunu yaşamıyorum hiç. Akk geçsem bile dokunmuyorlar eski müşteriyim diyemi anlamıyorum valla. 16 mbs sağlam kaynak oluca sabit 1850 ile çekiyorum dosyaları. 16mbs 75 gb akk 54 tl ödüyorum 1 sene boyunca 5 tl indirimli hali bu normalde 58-60 arası olur sanırım. Ayrıca 8 senedir kullanıyorum 2 sene boyunca indirim yapmışlardı 6 ay yarı fiyatını ödüyordum netin.

TTNET ' den kurtul ne olursa olsun. TTNET olmasın 1 Mb razıyım. Canımdan bezdirmişti beni aylarca. Sonunda kurtuldum rahat ettim.

Bu Akn işi nasaıl işliyor. Bazen 50 Gb olunca hızı düşürüyorlar. Normali 75. Bazen 200 ü geçsen bile düşme olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…