TTNET fiber dolabı

Hocam bu bilgiler çok değerli, ben de bir sürü yeni şey öğrendim sayenizde teşekkürler. Buna benzer bir kabin olan binada FTTH görmüştüm ama tam emin olamıyorum kabinin içini görmediğim için. O yüzden fiber olabilir diye düşünmüştüm ama değilmiş demek ki

Ben müşteri hizmetlerine çok israr etmiştim kabıne kadar 1000 geliyor ondan sonrası binada yok demişlerdi. 3-4 kez farklı farklı müşteri hizmetlerine ve Online başvuru hizmetlerine sormuştum. Hakkımızda hayırlısı diyelim.

Rica ederim.

Buna benzer kabin derken belki MDU kabininden bahsediyor olabilirsiniz hocam. O da şunlar oluyor:

Bu kabinlerin aslında T11 gibi özel bir ismi yok. MDU kabini olarak geçiyor. Çünkü içerisinde MDU dediğimiz cihaz bulunuyor. Bu cihazlar da FTTB-Eth altyapılarda kullanılıyor. Fiber kablonun binaya kadar geldiği, dairelere CAT kablo dağıtılan sistemde yani.
Bu sistemler altyapı sorgu servislerinde FTTH imiş gibi çıkıyor. Çünkü her iki sistem de PON şebekeye bağlı. Belki MDU kabini bulunan bir binayı sorgulamışsınızdır da sonuç FTTH çıkmıştır. Öyle bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir.
Veya hem T11 hem de FTTH bulunan bir bina da görmüş olabilirsiniz bu da bir ihtimal tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…