micrimedino
Decapat
Arkadaşlar sizce TTNet fiber mi iyi yoksa Turkcell Superonline mı daha iyi ?
Evet WAE. Zaten YAPA olsaydı TİP 11B kalbinden hizmet alamazdım. Az önce bir konuda yine Netspeed önerdim. Ama ben sadece ADSL için Netspeed, VDSL için TürkNet önerdim hep. Benim için internet sıralaması Uydunet>SOL fiber>Vodafone fiber>TürkNet>Netspeed>Türk Telekom>Milenicom sıralaması şeklindedir. 16 Mbps alt yapısı olan birinin Netspeed 52 TL ödemektense TürkNet'e 64.99 TL vermesi saçmalıktır. Aradaki ufak tefek farklılıklar için 13 TL çok büyük bir fark.
Ben TTNET fiberden çok memnunum. 1GBİT download ve 250MBİT upload fulllimitsiz, akn,siz aylık 660 TL veriyorum.
100 dolar 608 TL yapıyor. Bende 660 TL veriyorum. Amerikadada benimkinden farklı değilmiş. Senin dolar kurundan haberin yok herhalde. Tabi orada yaşayana göre 100 dolar çok para değil, gelir farkı var. Ama bize lazım bu internet.660TL mi kim verir o parayı bir internet için. Amerika’ da bu hızlar 100$ ile ulaşılıyor.
100 dolar 608 TL yapıyor. Bende 660 TL veriyorum. Amerikadada benimkinden farklı değilmiş. Senin dolar kurundan haberin yok herhalde. Tabi orada yaşayana göre 100 dolar çok para değil, gelir farkı var. Ama bize lazım bu internet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.