JudasPriest Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 180 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2015 #11 Cr4T1v3 dedi: Aşağı yönde hat zayıflaması (dB)1.3Yukarı yönde hat zayıflaması (dB)1.5 [TBODY] [/TBODY]Bu değerlerden mi anlaşılıyor hattımda zayıflama olduğu ? Bağlantı kablolarını yenileyerek bu zayıflamayı yok edebilirmiyim ? Genişletmek için tıkla... hat zayıflaması çok düşük önemli, değil benim hat zayıflaması (dB) 45 .1
Cr4T1v3 dedi: Aşağı yönde hat zayıflaması (dB)1.3Yukarı yönde hat zayıflaması (dB)1.5 [TBODY] [/TBODY]Bu değerlerden mi anlaşılıyor hattımda zayıflama olduğu ? Bağlantı kablolarını yenileyerek bu zayıflamayı yok edebilirmiyim ? Genişletmek için tıkla... hat zayıflaması çok düşük önemli, değil benim hat zayıflaması (dB) 45 .1
Cr4T1v3 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2015 #12 Benimkiyle kıyasladığımızda internete girebilmeniz büyük bir mucize En yakın zamanda düzelmesini dilerim
Benimkiyle kıyasladığımızda internete girebilmeniz büyük bir mucize En yakın zamanda düzelmesini dilerim
JudasPriest Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 180 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2015 #13 Cr4T1v3 dedi: Benimkiyle kıyasladığımızda internete girebilmeniz büyük bir mucize En yakın zamanda düzelmesini dilerim Genişletmek için tıkla... TTNet hiç iyi değil süperonline candır TTNet ise yalandır. ben böyle yalan görmedim. Son düzenleme: 3 Aralık 2015
Cr4T1v3 dedi: Benimkiyle kıyasladığımızda internete girebilmeniz büyük bir mucize En yakın zamanda düzelmesini dilerim Genişletmek için tıkla... TTNet hiç iyi değil süperonline candır TTNet ise yalandır. ben böyle yalan görmedim.