TTNet Hat Değerleri

Alt yapı var belli ama bina da ankastreye kadar hiç çekilmedi mi diyeceğim o zaman da o değerler gözükmez, binada hiç tanıdık falan yok mu en azından onlara sorsanız belki modem de sorun vardır.
Farklı alt yapı sağlayıcısına geçseniz bile düzelmez bu sorun bu arada
Oturduğum binada benden başka internet kullanan şuan yok ama karşımdaki binada kullananlar var aynı ankastreden geliyor onların interneti de, onlara sorucam yarın hız durumları nedir diye. Müşteri hizmetleride görüyor hız sorunum olduğunu '' evet hızınızda problem var '' diyorlar ama kimse afedersin kıçını kaldırıp ankastreyi kontrole gelmedi hala. Modem den şuan için şüphelenmiyorum çünkü dediğim gibi 2 hafta önce eski evimde gereken değerleri veriyordu, 16 Mbps anlaşmamız var test yaptığımda 11 - 13 Mbps civarı çıkıyordu eski evde. Başka sağlayıcıda bu problemi çözemez diyorsan bu TTNet ile mahkemelik olacağız demek ki...

@Charles Bronson Hocam paylaştığınız fotoğraflardan anladığım kadarıyla altyapınız VDSL destekliyor ve geçeceğiniz tarife eski tarifeden daha yüksek fiyatta olunca taahhütünüz bozulmuyor. Sorununuzu ADSL(Ultranet) tarifeden VDSL(Hipernet) bir tarifeye geçerek çözeceğinize inanıyorum.

@Charles Bronson Hocam paylaştığınız fotoğraflardan anladığım kadarıyla altyapınız VDSL destekliyor ve geçeceğiniz tarife eski tarifeden daha yüksek fiyatta olunca taahhütünüz bozulmuyor. Sorununuzu ADSL(Ultranet) tarifeden VDSL(Hipernet) bir tarifeye geçerek çözeceğinize inanıyorum.
Bana bu şekilde bir çözüm sunsalar eyvallah deyip VDSL tarifesine geçerim elbette ama hala her aradığımda ezbere konuşup arıza kaydı açıyorlar başka icraat yok. henüz ADSL tarifesindeki gereken hızı bana sağlayamayan bu firma VDSL tarifesindeki hızı da sağlayamaz gibi geliyor bana.

Oturduğum binada benden başka internet kullanan şuan yok ama karşımdaki binada kullananlar var aynı ankastreden geliyor onların interneti de, onlara sorucam yarın hız durumları nedir diye. Müşteri hizmetleride görüyor hız sorunum olduğunu '' evet hızınızda problem var '' diyorlar ama kimse afedersin kıçını kaldırıp ankastreyi kontrole gelmedi hala. Modem den şuan için şüphelenmiyorum çünkü dediğim gibi 2 hafta önce eski evimde gereken değerleri veriyordu, 16 Mbps anlaşmamız var test yaptığımda 11 - 13 Mbps civarı çıkıyordu eski evde. Başka sağlayıcıda bu problemi çözemez diyorsan bu TTNet ile mahkemelik olacağız demek ki...

Taahhüt edilen hız tarafına verilmiyorsa, bunu gerekçe göstererek THH'ye başvurabilir, herhangi bir cayma bedeli ödemeden anlaşmayı tek taraflı feshedebilirsin. Hiç müşteri hizmetleriyle uğraşma, sorunu çözün diyince arıza kaydı oluşturduk, iptal etmek istiyorum deyince cayma bedeli diye zırvalayacaklar. En iyisi bugün zaman kaybetmeden THH'ye git ve şikayetini başlat. Sonuçlanması 1-2 ayı buluyor çünkü.

Bana bu şekilde bir çözüm sunsalar eyvallah deyip VDSL tarifesine geçerim elbette ama hala her aradığımda ezbere konuşup arıza kaydı açıyorlar başka icraat yok. henüz ADSL tarifesindeki gereken hızı bana sağlayamayan bu firma VDSL tarifesindeki hızı da sağlayamaz gibi geliyor bana.
İmzaladığınız taahhütün 9.maddesine bakarsanız aşağıdaki gibi bir açıklama göreceksiniz.(Madde numarası değişiklik gösterebilir.)
"9. İŞLETMECİ tarafından internet hizmetinin teknik imkansızlıklar nedeniyle Abone’nin
hizmetten yararlandığı yerde sürekli olarak verilememesi nedeniyle ABONE’nin
Kampanya’dan çıkmak istemesi ve/veya internet aboneliğini iptal ettirmek istemesi
durumunda, işbu Taahhütnameinin 8. maddesindeki İhlal Halinde ödenecek ücret Abone’ye
yansıtılmaz."
Bu maddeye dayanarak hiçbir ücret ödemeden taahhütünüzü iptal edebilirsiniz. Fakat aylarca uğraşmanız ve bu süre zarfında aylarca internetsiz kalmanız muhtemel. Sizin bulunduğunuz yerin ADSL'i sorunlu fakat extra.net üzerinden daire numarasını da girerek arama yaptığınızda yazan VDSL hızı genellikle doğru çıkıyor. Hiç uğraşmadan bu sürecin çözülmesini istiyorsanız tavsiyem arayın müşteri hizmetlerini (2019'dan sonra akn kalkacağı için) en düşük AKN'li VDSL pakete geçmek istiyorum diyerek hız probleminizden kurtulun. (Müşteri hizmetlerinden, kampanya birimiyle iletişime geçin, teknik destek elemanları size olmayacak miktarlarda paketler önerecektir.)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı