TTNET Hipernet mi Uydunet mi?

151202

Kilopat
Şuan kullandığım internet TTnet fiber 50 mbit... Taşınacağım yerde Superonline'ın ve de TTnet'in fiber interneti yok. Uydunet ve TTnet Hipernet var.

Uydunet'in tarifeleri, avantajları daha cazip geldi ama sık sık internetin koptuğundan ve de oyunlarda ping sorunu olduğundan söz ediliyor... TTnet Hipernet almam daha mı mantıklı olur bu açıdan bakarsak? Neredeyse 3 yıldır ufak bir bölüm hariç hiç ping sorunu yaşamadım TTnet'te. Rainbow Six Siege'de arkadaşlarım 100'den aşağı düşmezken ben 75 ping ortalamayla oynuyordum. Keza Counter'da da 60-65 ping oluyor. Uydunet'te 100 ping civarlarına fırlayacaksa sıkıntı biraz.

Superonline'ın alt yapısı şuan çok iyi değil halen gelişmekte. Hız patlaması yaşayacağını umut edip bir çok problemle karşılaşan arkadaşlarım oldu. Ben Uydunet kullanıyorum pek problem yaşamıyorum. Oturduğun binada Uydunet kullanlar var ise onlarla bir konuşup bilgi almanda sana karar vermende yardımcı olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı