TTNET Hipernet ve ADSL 2/2+ Modem Tavsiyesi

Yer
Samanyolu Galaksisi
Daha fazla  
Merhabalar yeni oturduğumuz evin altyapısı sadece TTNET'in 35 Mbit internetini destekliyormuş.
Hipernet ve ADSL 2 veya 2+ destekli, ağ bağlantı hızını gecikmeden verebilen ve ping sorunu yaratmayacak bir modem arıyorum.
Kendim Ethernet ile kullanacağım ama kablosuz hızının da yeterli olması gerekiyor.
250-300 TL'ye kadar bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.

buraya bıraktığım linkteki modemi kullanıyorum. Wi-fi de kopma gibi şeyler olmuyor. Türknetin 35mbit paketindeyim hızı aynı şekilde alabiliyorum. 35mbps almak istiyorsanız VDSL bir modem almanız gerekiyor yanılmıyorsam.

Hafta içinde modem sorunu yaşadım, gelen servis elemanı Ttnet' e ait modemi alabileceğimi, Tplink veya Zte markalarından birinin geleceğini söyledi. Bende telefonla başvurdum 5 iş günü içerisinde kargoyla teslim edilecek. 24 Ay taahhütle ayda 12 lira ödeyeceğim. Sizde bu şekilde düşünebilirsiniz. Kullanımı da pratik, tak kullan dediler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı