Cleante Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 1.728 Çözümler 3 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Veren 30 Mart 2018 #11 SalihcanGülsen dedi: Geldiler zaten ölçüm yaptılar buraya kadar normal ulaşıyor senin modeminde veya başka bir yerde problem olabilir dediler. Kafayı yemek üzereyim daha problemin kaynağını bile tam olarak saptayamıyorlar. Genişletmek için tıkla... Modemi onlardan aldıysan değişim talep et, buna hakkın var. Başka birinden ödünç alarak deneme imkanın yok mu?
SalihcanGülsen dedi: Geldiler zaten ölçüm yaptılar buraya kadar normal ulaşıyor senin modeminde veya başka bir yerde problem olabilir dediler. Kafayı yemek üzereyim daha problemin kaynağını bile tam olarak saptayamıyorlar. Genişletmek için tıkla... Modemi onlardan aldıysan değişim talep et, buna hakkın var. Başka birinden ödünç alarak deneme imkanın yok mu?
S SalihcanGülsen Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2018 #12 Cleante dedi: Modemi onlardan aldıysan değişim talep et, buna hakkın var. Başka birinden ödünç alarak deneme imkanın yok mu? Genişletmek için tıkla... Modemi onlardan yeni almadım önceki hattan aldığım modem duruyor 2 sene oldu bu modemi alalı. Acaba modem kaynaklı mı?
Cleante dedi: Modemi onlardan aldıysan değişim talep et, buna hakkın var. Başka birinden ödünç alarak deneme imkanın yok mu? Genişletmek için tıkla... Modemi onlardan yeni almadım önceki hattan aldığım modem duruyor 2 sene oldu bu modemi alalı. Acaba modem kaynaklı mı?
Cleante Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 1.728 Çözümler 3 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Veren 31 Mart 2018 #13 SalihcanGülsen dedi: Modemi onlardan yeni almadım önceki hattan aldığım modem duruyor 2 sene oldu bu modemi alalı. Acaba modem kaynaklı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Modem kaynaklı olma ihtimali var. Bir iki hafta önce aynı sorun modemden çıktı bir arkadaşın burada.
SalihcanGülsen dedi: Modemi onlardan yeni almadım önceki hattan aldığım modem duruyor 2 sene oldu bu modemi alalı. Acaba modem kaynaklı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Modem kaynaklı olma ihtimali var. Bir iki hafta önce aynı sorun modemden çıktı bir arkadaşın burada.
S SalihcanGülsen Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2018 #14 Cleante dedi: Evet. Modem kaynaklı olma ihtimali var. Bir iki hafta önce aynı sorun modemden çıktı bir arkadaşın burada. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, modem değiştirip deneyeceğim sorunum düzelirse sizi bilgilendireceğim. Mesaj otomatik birleştirildi: 31 Mart 2018 Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler sorunu çözdüm. Sorun internet kablosundaymış kopmuş bazı yerleri. Son düzenleme: 31 Mart 2018
Cleante dedi: Evet. Modem kaynaklı olma ihtimali var. Bir iki hafta önce aynı sorun modemden çıktı bir arkadaşın burada. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, modem değiştirip deneyeceğim sorunum düzelirse sizi bilgilendireceğim. Mesaj otomatik birleştirildi: 31 Mart 2018 Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler sorunu çözdüm. Sorun internet kablosundaymış kopmuş bazı yerleri.