TTNet Hız Sorunu

BurakDemir16bjk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar . Ben TTnet 16 Mbps olan paket kullanıyorum. Fakat bana 4.50 Mbps hız zar zor geliyor. Ne yapmam lazım? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim paketimde aynı ve bende hemen hemen aynı değerleri alıyorum. TTNET bu normal kampanya sözleşmenin bitmesine kadar bekle sonra Superonline geçebilirsin. Ben öyle yapacağım.
Yeni geçdim zaten kardeşim bida kim bekler bu kadar

Halinize üzüldüm. Ben TTNET'ten hız problemi yaşamadım. 15 Mbps alıyordum 16 Mbps paketimdem. Şimdi 8 Mbps kullanıyorum 6.5 - 7.2 Mbps hız alıyorum. Yer yer değişmekte.
ben 6.5 , 7.2 alsam şükrederim bu arada nerde oturuyosun ?

ben 6.5 , 7.2 alsam şükrederim bu arada nerde oturuyosun ?
Al bak o zaman kardeşim test ettim.

Buda Speedtest sonuçlarım bazen 7 Mbps geçiyor o sonuca bir daha rastlarsam çekerim fotosunu.

Köyde amcamın neti var orada da güzel sonuçlar çıkıyor. Kablo eski olursa değiştirin santraline kadar uzaksa nerede sorun varsa bulsunlar. Bende geçen sene 1 ya da 2 kere kopmuştu o da kablo ezilmiş ve eskidiği için yeniledim sorun yaşatmıyor.

Bunu da 8 Mbps netle 1080p izlerken açtım yüklüyor yani görün işte. Resmi küçülttüm dosya büyük olduğu için.

Son düzenleme:
Eviniz telekom santrallerine uzak mı? Hat değerleriniz nasıl? Paketinizin AKN kotası ne kadar?
Eski oturduğum evdede aynı sonuçları alıyodum taşındım gine aynı sonuç 75 GB AKK hat değerlerini nasıl öğrencem

Merhaba arkadaşlar . Ben TTnet 16 Mbps olan paket kullanıyorum. Fakat bana 4.50 Mbps hız zar zor geliyor. Ne yapmam lazım? Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam bende senin paketinden kullanıyorum. Yaklaşı 3-4 ay boyunca, 50 GB AKK yi geçmediğim halde internet hızım 3 Mbps' nin yukarısına çıkmıyordu. Bende Online İşlemlerden TTNET' e şikayet yolladım. Cevap olarak cep telefonuma mesaj geldi: 'Paketiniz de ki sorunu tespit edip gerekli işlemler yapılmıştır. İnternetiniz güncellenmiştir. ' diye bir mesaj geldi.

Sonra hız testi yaptım gerçekten de internetim hızlandı 3 Mbps iken 10 Mbps oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…