Benim paketimde aynı ve bende hemen hemen aynı değerleri alıyorum. TTNET bu normal kampanya sözleşmenin bitmesine kadar bekle sonra Superonline geçebilirsin. Ben öyle yapacağım.
Benim paketimde aynı ve bende hemen hemen aynı değerleri alıyorum. TTNET bu normal kampanya sözleşmenin bitmesine kadar bekle sonra Superonline geçebilirsin. Ben öyle yapacağım.
Halinize üzüldüm. Ben TTNET'ten hız problemi yaşamadım. 15 Mbps alıyordum 16 Mbps paketimdem. Şimdi 8 Mbps kullanıyorum 6.5 - 7.2 Mbps hız alıyorum. Yer yer değişmekte.
Halinize üzüldüm. Ben TTNET'ten hız problemi yaşamadım. 15 Mbps alıyordum 16 Mbps paketimdem. Şimdi 8 Mbps kullanıyorum 6.5 - 7.2 Mbps hız alıyorum. Yer yer değişmekte.
Al bak o zaman kardeşim test ettim.
Buda Speedtest sonuçlarım bazen 7 Mbps geçiyor o sonuca bir daha rastlarsam çekerim fotosunu.
Köyde amcamın neti var orada da güzel sonuçlar çıkıyor. Kablo eski olursa değiştirin santraline kadar uzaksa nerede sorun varsa bulsunlar. Bende geçen sene 1 ya da 2 kere kopmuştu o da kablo ezilmiş ve eskidiği için yeniledim sorun yaşatmıyor.
Bunu da 8 Mbps netle 1080p izlerken açtım yüklüyor yani görün işte. Resmi küçülttüm dosya büyük olduğu için.
Hocam bende senin paketinden kullanıyorum. Yaklaşı 3-4 ay boyunca, 50 GB AKK yi geçmediğim halde internet hızım 3 Mbps' nin yukarısına çıkmıyordu. Bende Online İşlemlerden TTNET' e şikayet yolladım. Cevap olarak cep telefonuma mesaj geldi: 'Paketiniz de ki sorunu tespit edip gerekli işlemler yapılmıştır. İnternetiniz güncellenmiştir. ' diye bir mesaj geldi.
Sonra hız testi yaptım gerçekten de internetim hızlandı 3 Mbps iken 10 Mbps oldu.