TTNet Hız Sorunu

BurakDemir16bjk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar . Ben TTnet 16 Mbps olan paket kullanıyorum. Fakat bana 4.50 Mbps hız zar zor geliyor. Ne yapmam lazım? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 6.5 , 7.2 alsam şükrederim bu arada nerde oturuyosun ?
Al bak o zaman kardeşim test ettim.
hiztesti.png

Buda Speedtest sonuçlarım bazen 7 Mbps geçiyor o sonuca bir daha rastlarsam çekerim fotosunu.
5248796533.png

Köyde amcamın neti var orada da güzel sonuçlar çıkıyor. Kablo eski olursa değiştirin santraline kadar uzaksa nerede sorun varsa bulsunlar. Bende geçen sene 1 ya da 2 kere kopmuştu o da kablo ezilmiş ve eskidiği için yeniledim sorun yaşatmıyor.

Bunu da 8 Mbps netle 1080p izlerken açtım yüklüyor yani görün işte. Resmi küçülttüm dosya büyük olduğu için.
asd.png

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar . Ben TTnet 16 Mbps olan paket kullanıyorum. Fakat bana 4.50 Mbps hız zar zor geliyor. Ne yapmam lazım? Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam bende senin paketinden kullanıyorum. Yaklaşı 3-4 ay boyunca, 50 GB AKK yi geçmediğim halde internet hızım 3 Mbps' nin yukarısına çıkmıyordu. Bende Online İşlemlerden TTNET' e şikayet yolladım. Cevap olarak cep telefonuma mesaj geldi: 'Paketiniz de ki sorunu tespit edip gerekli işlemler yapılmıştır. İnternetiniz güncellenmiştir. ' diye bir mesaj geldi.

Sonra hız testi yaptım gerçekten de internetim hızlandı 3 Mbps iken 10 Mbps oldu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00