TTNET Hız Yavaşlığı

Enes Yakın

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şu ana kadar bir kaç ay boyunca hızımı olması gereken seviyeye getirdiler.Şu sıralarda kopmalar falan başladı. İletişime geçiyorum hattınız desteklemiyor diyorlar. Büyük ihtimal santralden kesintiye uğruyor modemdeki değerlerimi ekliyorum. Çözümünü bulan birisi lütfen yardımcı olabilir mi ?
Adsız.png

TTNet kullanmayın derim bu devirde ben Superonline kullanıyorum paketim 12 mbps download aldığımdan beri 11 in altında görmedim hatta adamlar bütün abonelerine şuan 50 mbps download 20 mbps upload verdi yani siz en iyisi Superonline a geçin uygun tarifeleri var

TTNET kullanmayın derim bu devirde ben Superonline kullanıyorum paketim 12 Mbps download aldığımdan beri 11'in altında görmedim hatta adamlar bütün abonelerine şu an 50 Mbps download 20 Mbps upload verdi yani siz en iyisi Superonline'a geçin uygun tarifeleri var.

Hat babamın üzerine şu sıralar taahütü bozmaya bile niyetimiz var. Geçen sene TürkNet'e geçmeyi düşündük ama babam güvenmeyince bende uğraşmadım. Keşke uğraşsaydım. Hattım üzerine üstlük VDSL'de destekliyor. Ama her seferinde bir mazeret buluyorlar hız düşürmek için. 2 seferdir modem bozuk diyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı