TTNet ile Sözleşmem Bitiyor Hangi IS'ye Taşınayım?

ozkanlord

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar,
Benim TTNet ile olan sözleşmem öbür ay bitiyor. Size birkaç soru sormak istiyorum.
  • Haziran ayının son gecesi 00.00'da interneti kesmem mi gerek?
  • Eğer kesmezsem ne olur?
  • Bizim oturduğumuz yerde Fiber altyapısı sanırım yok. Binamızdan imza toplayıp fiber hattı döşetmem mümkün mü?
  • Eğer böyle birşey mümkün değilse TTNet hariç bir internet sağlayıcısı firması önerir misiniz?
Sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözleşme derken kampanyadan bahsediyorsun sanırım. Kampanya bittikten sonra kullanmaya devam edebilirsin. TTNet öyle bir bela ki iptal ettirmek istesen bile bir ay beklettikleri oluyor. Kampanyan bittikten sonra normal tarifeden ücretlendirirler eğer farklı bir kampanya yapmazsan sen yeter diyene kadar abonelik iptali felan yapmazlar. Yani gece yarısı interneti felan kesmene gerek yok TTNet o parayı her türlü alır.

Fiber altyapısı için imza toplasan da birşeye yaramaz kanaatindeyim. Herşey açık seçik ortada TTNet pek müşteri dostu bir şirket değil. Adamların canı isterse yaparlar istemezlerse süründürürler. Maalesef mantıkları bu yönde.

ISS tavsiyesine gelirsek ben TTNet belasından 1 sene önce kurtuldum şuan Türksat/Uydunet kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Kampanyasız internet ücretleri TTNet'in kampanyalı ücretlerinde bile uygun :D Üstelik 8mbit'e kadar saçmalığı yok. Net 10Mbit hız sağlayan paket kullanıyorum. İlla fiber dersen bulunduğun bölgede Süperonline altyapısı varsa bir dakika bile bekleme geçişini yap. Her firmanın kusuru olabilir ama TTNet'ten çektiğim kadar eski sevgililerim bile çektirmemiştir bana :D

Selametle. :)

Sözleşmenin bitmesinden 10 gün önce TTNET bayisine gidip İnterneti kapatmaları hakkında talepde bulunacaksın. Eğer sözleşmen bittiği halde interneti kapattırmak istediğini bildirmezsen, seni arayıp bilgilerinizi güncelliyoruz diyerek sözleşmeni otomatik bi 2 sene daha yeniliyorlar. Mahallemize İmza toplayarak fiber altyapısı döşetmek için ben Türk Telekom'a başvurdum. Sonuç; mahallenize fiber altyapısının gelmesini bekleyiniz diyerek beni geri çevirdiler. Eğer gene ADSL almak istiyorsan Superonline al. TTNET'de AKK 25GB iken Superonline'da 50GB. Mahallenizde fiber olup olmadığını öğrenmek için internet hizmeti veren firmaların internet sitesinden "Fiber Atlas" a bakarak bilgi alabilirsiniz.

Hocam cevabın için teşekkür ederim öncelikle. Evet sözleşme derken kampanyaydı kastım. Türksat/uydunet in nerelerde olduğunu nasıl öğreniriz? Birde şey onlarda internet uydu aracılığı ile mi geliyor?

TTNet bayisine gidin ve hattınızın sözleşmesi bittiği gibi kesilmesini isteyin. IS olarak Superonline öneririm. Kaç senedir kullanıyorum bir sorun göremedim. :)
Hocam zaten Superonline her yerde kral. :D

Sözleşmenin bitmesinden 10 gün önce TTNET bayisine gidip İnterneti kapatmaları hakkında talepde bulunacaksın. Eğer sözleşmen bittiği halde interneti kapattırmak istediğini bildirmezsen, seni arayıp bilgilerinizi güncelliyoruz diyerek sözleşmeni otomatik bi 2 sene daha yeniliyorlar. Mahallemize İmza toplayarak fiber altyapısı döşetmek için ben Türk Telekom'a başvurdum. Sonuç; mahallenize fiber altyapısının gelmesini bekleyiniz diyerek beni geri çevirdiler. Eğer gene ADSL almak istiyorsan Superonline al. TTNET'de AKK 25GB iken Superonline'da 50GB. Mahallenizde fiber olup olmadığını öğrenmek için internet hizmeti veren firmaların internet sitesinden "Fiber Atlas" a bakarak bilgi alabilirsiniz.
Peki hocam sağ olun bunu öğrendiğim iyi oldu. Yani şimdi gitsem ne sonuç alırım?

TTNet bayisine gidin ve hattınızın sözleşmesi bittiği gibi kesilmesini isteyin. IS olarak Superonline öneririm. Kaç senedir kullanıyorum bir sorun göremedim. :)
Bende 7 aydır Superonline kullanıyorum. Teknik servisleri TTNet'e göre kat kat iyi her türlü yardım ediyorlar.

Peki hocam fiber atlası şimdi araştırdım; diyor ki,
"İşaretlediğiniz binada Yüksek Hızlı İnternet deneyimi yaşayabileceğiniz Türk Telekom altyapısı bulunmaktadır. Türk Telekom'un hizmet sunduğu İnternet Servis Sağlayıcılardan biri ile irtibat kurarak Yüksek Hızlı İnternet abonesi olabilirsiniz." Yani sokağımızda fiber altyapısı mevcut mu demek istedi?

Bende 7 aydır Superonline kullanıyorum. Teknik servisleri TTNet'e göre kat kat iyi her türlü yardım ediyorlar.
Ben interneti ilk aldığım zamanlarda yaklaşık 9 sene öncesinde bir tane kıl adam vardı. En son babam üsteleye üsteleye direk Bölge Genel Müdürü'nü zorla hatta bağlattı. O kıl adamında adını soyadı bir şekilde izah ettik. Sonuç: O adam artık yok... :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı