TTNET İnternet Hızı Sorunu

kingladyo

Hectopat
Daha fazla  
İnternetim 2mbps ve 250 kbps ile indiriyordu AKK'yi aşmamama rağmen. Bir de oyunlarda deli lag oluyordu, aradım dedim ben bu internete ayda 100 TL ödüyorum ve 250 kbps nedir dedim onay falan istedi işte iyi günler dedi ondan sonra 1 saat geçti lag azaldı az sonra indirme hızım daha da yavaşladı 1.7 mbps oldu. 200kbps ile indiriyor şu an. Sorun nedir neden böle bir şey oldu?

TR server ı olmayan oyunları 2 Mbps internet ile oynamaya çalışırsanız pingde çok artış olması normaldir. Bir de öyle bir internete 100 TL ödemenin amacı ne 24 Mbps ye kadar olan TTnet Hipernet bile 71 TL iken?

TR server ı olmayan oyunları 2 Mbps internet ile oynamaya çalışırsanız pingde çok artış olması normaldir. Bir de öyle bir internete 100 TL ödemenin amacı ne 24 Mbps ye kadar olan TTnet Hipernet bile 71 TL iken?
Ya ben 17 yaşındayım değiştiremiyorum ailem yaptı paketi söylüyorum anlamıyorlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı