TTnet İnterneti Kullanılır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Benim internet sağlayacım TTnet. Şu an kullandığım paket 89 TL ve 50 Mbs hızında 200 GB AKN var. Kotam dolunca 16 Mbs oluyor hızım. Ancak Turknet diye bir firma duydum 65 TL fiyata taahhüt olmadan 35 Mbs hız veriyor. Acaba geçmeli miyim o şirkete emin olamadım. Kullanan vardır mutlaka aramızda. Gerçekten vaadedilen değerleri sağlıyor mu? Yoksa 24 TL için hiç kıpırdamadan olduğum yerde durayım mı?

Bu arada test ettiğim değerler kablosuz bağlantı ile. Ethernet üzerinden test edemiyorum çünkü PC ve modem farklı odalarda.
Ekran Görüntüsü (13).png
Ekran Görüntüsü (12).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sorun yaşamıyorsan Türk Telekom firmasında kal. TurkNet iyidir fakat sorun çıkarsa uğraşırsın. Müşteri hizmetleri yok ama verdikleri hızı alma ihtimalin yüksek. TurkNet sana 35 Mbps vermez 35 Mbps'e kadar verir. Bunu unutma.

TurkNet'e geçmenizi önermem. Bir şey olsa muhattabınız kim? Evinize kim gelecek? Türktelekom çalışanları. Ayrıca kendi firmaları olmadığı için doğru dürüst yapmıyorlar diye duyumlar almıştım. Ben Türktelekom'luyum. 75 TL veriyorum galiba 24Mbps 150GB AKK. Pahalı ama satış sonrası destek mükemmel.

Turknet'te upload 3mbps aklında bulunsun. Senin şu anki uploadun daha yüksek eğer kullanıyorsan bu büyük fark yaratır. 35mbps paketi 10gündür kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadı ama şimdi internetim patladı, bilmiyorum nedeni ne yani belki resetlesem düzelir ama onun dışında adsl pakete göre pingim daha düşüktü memnunum. He dersen sorunum olur ben teknik destekten de memnunum şikayetimi yazıp geri dönüyorlar en geç 2 günde. Ben 6 7 aydır sorun yaşamadım ama bir tanıdığım yaşadı, biraz şans işi. Sana önerim sadece fiyatı aşağı çekmek ise deneyebilirsin ama diğer türlü Türk Telekom'un bu paketi sana çok makul fiyata geliyor kalmanı öneririm.

Bence memnunsan sorun yaşamıyorsan kal derim. Dediğin gibi 24 TL için riske girmeye değmez. Ben de araştırdım Türknet'e geçmek istedim fakat geçtikten sonra mutlu olan insanlar kadar sorun yaşayan insanlar da var. Türktelekom'da sorun yaşadığınız zaman en azından başvurabileceğiniz, muhatap olabileceğiniz bir yerler var.

Turknet YAPA’da iseniz geçebilir, hatta 35 Mbps’den sonra 100’e yükseltebilirsiniz. Vaadedilen hızı da alırsınız. Altyapınız VAE( TürkTelekom altyapısı üzerinden TürkNet) ise geçmenizi önermem.

Satış sonrası destek ne oluyor tam olarak? Şunlar sanırım ;
  • Modeminizi resetleyelim.
  • DNS verelim.
  • Hat değerlerinizde bir sıkıntı gözükmüyor.
  • Beyefendi ping sorunu bizden kaynaklı değil bağlandığınız serverdan kaynaklı.
  • Arıza kaydı oluşturuyorum.
  • Modeminiz 24 saatten uzun süredir açık o yüzden hız kaybı yaşıyorsunuz.
  • Ekiplerimiz 48 saat içerisinde size geri dönüş sağlayacaklar. ( Kesinlikle sağlanmıyor )
  • Annenizin kızlık soyadının ikinci ve son harfi lütfen.
60 TL'ye internetimi alıp bir halttan anlamayan insanların yerime arıza kaydı bırakması yerine arıza kaydımı kendim bırakırım internetten.

Soygun seviyesindeki fiyatlarına değinmiyorum bile. İkisini de kullandım ama Türk Telekom'dan bir halt olmayacağı açık.

Genelde arıza kaydı oluşturulduğu vakit benim problemim çözülüyor açıkçası, senede maksimum 2 3 kere kopma yaşıyorum, o da aradığımda düzeliyor. Vaat ettikleri hızı da alıyorum doğrusu.

Yaşadığım hız sorunu sanırım Türk Telekom kaynaklıydı ve bugün düzeldi. Destek kaydı oluşturdum nakil için 2 saat içinde işleme aldılar. Yoğun olduğu zamanlar bu zaman maksimum 2 gün oluyor. Ben çok memnunum. Altyapım 75mbps ama gidip de 200 küsur kadar para veremem. Ayrıca bunun bir de akn limiti var falan filan. Fiyat arkadaşınki gibi 80 civarı olsaydı düşünebilirdim ama.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı