TTnet İnterneti Kullanılır mı?

Turk Telekom müşteri hizmetleri gönül rahatlığıyla berbat diyebilirim. Alt yapı TTNete müsait olsa da illAllah ettirdiler ve kapattım. Super Online yetkili servisi 1 ay da bir cebimi arıyorlar sıkıntınız var mı hızınızdan memnun musunuz diye :) Kısacası TTNet harici ne kullanıyorsan kullan arıza kaydı bırakırsın geri dönmezler. Defalarca arayınca otomatik mesaj bağlıyorlar en yakın süre de falan diye SuperOnline de öyle bir dert yok arıyorsun alo diyorlar TTNette yok 3 e bas yok 5 e bas falan boşuna kullanmayın. Başka firmalara geç ne demek istediğimi anlayacaksın hizmet konusun da.

Arkadaşlar herkese merhaba. Benim internet sağlayacım TTnet. Şu an kullandığım paket 89 TL ve 50 Mbs hızında 200 GB AKN var. Kotam dolunca 16 Mbs oluyor hızım. Ancak Turknet diye bir firma duydum 65 TL fiyata taahhüt olmadan 35 Mbs hız veriyor. Acaba geçmeli miyim o şirkete emin olamadım. Kullanan vardır mutlaka aramızda. Gerçekten vaadedilen değerleri sağlıyor mu? Yoksa 24 TL için hiç kıpırdamadan olduğum yerde durayım mı?

Bu arada test ettiğim değerler kablosuz bağlantı ile. Ethernet üzerinden test edemiyorum çünkü PC ve modem farklı odalarda.Eki Görüntüle 304932Eki Görüntüle 304928
Sevgili hakan Komşularından biri Turknet kullanan biri varsa ona rica ederek bi bak bakalım vaadedilen hızın kaçını sağlıyor eğer düşük geliyorsa değişmeye bilirsin ve ayriyeten illa aynı binada olması gerekmiyor aynı sokakta olsun yeter. Konuyla alakalı değil ama sana sormam gereken bi soru var Dell monitörünü nasıl 1700 tl aldın ve nereden ?

Şuan Turknet altyapısı yok burada. Telekom altyapısından verecekler hizmeti. Sanırım şimdilik durmam gerekiyor bu pakette. Cevaplar için teşekkür ederim.
Sevgili hakan Komşularından biri Turknet kullanan biri varsa ona rica ederek bi bak bakalım vaadedilen hızın kaçını sağlıyor eğer düşük geliyorsa değişmeye bilirsin ve ayriyeten illa aynı binada olması gerekmiyor aynı sokakta olsun yeter. Konuyla alakalı değil ama sana sormam gereken bi soru var Dell monitörünü nasıl 1700 tl aldın ve nereden ?
Hepsiburada.com dan almıştım. Ancak ben aldığımda 1900 TL idi. 1700 TL değil. Şuan 2389 TL :)
Hangi paketi kullanıyorsunuz? Ben Türk Telekomu aradığımda bana 2'nin üzerinde upload veremeyeceklerini belirtmişlerdi.
O altyapı ile alakalı durum sanırım.
Bu arada benim bağlantı hızı konusunda kesinlikle problemim yok. Ping yada kopma sorunu hiç yaşamadım. Belki de 3 modem ile aynı anda bağlantı yapmamdan kaynaklı olabilir. Evde internete bağlanan 5 cihaz var. Bunlardan 2 si telefon, 1 i tablet, 2 si PC. Tableti hatta bağlı olan modem üzerinden WiFi ile bağlıyorum. Diğer 2 modem de ethernet ile ana modeme bağlı. Onlarda WiFi görevi görüyorlar. Telefonlar birine bağlı, PC ler diğerine bağlı. Böylece modemlere aşırı yüklenmemiş oluyorum. Eğer elinizde eski bir modem varsa sizde WiFi dağıtıcı olarak kullanırsanız, birden fazla cihazla bağlı iken ping sorununuz olmaz.

Son düzenleme:
bende turknet kullandim 35 destekliyor dediler 24 veriyorlardi akk yok demelerinee ragmen 150 gb gecince hiz dusuruyorlar diye sikayet konularini okumustum sikayet vara falanda bi bak derim ben kullandigim siralarda o ara akk vardi fakat verdikleri hiz 35 demelerine ragmen 24 ve akk 150 olmasi diger sagliyicilara gore daha iyiydi

bende turknet kullandim 35 destekliyor dediler 24 veriyorlardi akk yok demelerinee ragmen 150 gb gecince hiz dusuruyorlar diye sikayet konularini okumustum sikayet vara falanda bi bak derim ben kullandigim siralarda o ara akk vardi fakat verdikleri hiz 35 demelerine ragmen 24 ve akk 150 olmasi diger sagliyicilara gore daha iyiydi
Yok şuan TTNET ile devam edeceğim. Paketi yeniledim. Cevaplar için tekrar teşekkür ederim.

Turk Telekom müşteri hizmetleri gönül rahatlığıyla berbat diyebilirim. Alt yapı TTNete müsait olsa da illAllah ettirdiler ve kapattım. Super Online yetkili servisi 1 ay da bir cebimi arıyorlar sıkıntınız var mı hızınızdan memnun musunuz diye :) Kısacası TTNet harici ne kullanıyorsan kullan arıza kaydı bırakırsın geri dönmezler. Defalarca arayınca otomatik mesaj bağlıyorlar en yakın süre de falan diye SuperOnline de öyle bir dert yok arıyorsun alo diyorlar TTNette yok 3 e bas yok 5 e bas falan boşuna kullanmayın. Başka firmalara geç ne demek istediğimi anlayacaksın hizmet konusun da.

Sadece 4'e basıyorum 15 saniye içerisinde 7/24 açılıyor telefonlarım. Eğer arıza evin içerisindeyse 7₺ karşılığında evin içindeki arızayı buluyorlar ve malzeme kullanılmazsa ek ücret alınmıyor, kullanılırsa malzeme parası alınıyor. Ayrıca her ay sağladığı prime ayrıcalıkları saymakla bitmez.

Türk Telekom kesinlikle en rezil ve sorumsuz internet firmasıdır, tehlikeli ve uzak durulmalıdır. Arızam için benden ücret aldılar ve sorunu çözmediler. 100Mbps internet satın aldım 27Mbps hız veriyorlar. 130 TL paramı alıyorlar her ay. Santral evimin dibinde.

Türk Telekom kesinlikle en rezil ve sorumsuz internet firmasıdır, tehlikeli ve uzak durulmalıdır. Arızam için benden ücret aldılar ve sorunu çözmediler. 100Mbps internet satın aldım 27Mbps hız veriyorlar. 130 TL paramı alıyorlar her ay. Santral evimin dibinde.
Vallaha böyle şikayetleri duyunca kendimi çok şanslı hissettim. İnşallah sizinde sıkıntınız en kısa sürede çözülür.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı