TTNET limitsizde hız düşüyor mu?

Bahsettiğim paket yani 8 Mbps (75 GB) 74,90 TL :) Yani 5 TLfarkla diğerlerini tercih etmek mantıklı ama kablotv düşünüyorum. 50 Mbpsli, saat19.00'dan sonra 20 Mbps'e düşünüyor. Aylık 90 TL. KabloTV hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Akşam saatlerinde hız düşünümü oluyor mu bilginiz var mı Türknet'te. Günün her saati mi 35 Mbps?
Hocam tam adamına sordun 😀 Daha 4 gün önce KabloNet 100 güldüren paket bağlattım. İnternetim açıldığından bu yana herhangi bir sorun yaşamadım ve çok merkezi bir yerde oturmama rağmen vaat ettikler hızı veriyorlar. Bendeki sorun şuydu başvurduktan sonra 1,5 hafta altyapı sorununuzu gidermeye çalışıyoruz dendi. Sorun giderildi bu sefer de 10 gün sonraya randevu verebiliyoruz çok yoğunuz dendi. İnternet bağlandı bu sefer de 2 gün internet gelmedi. Yanlış porta takmışlar beni. Ben bayağı şanssızmışım onu anlamış oldum fakat şu anlık çok memnunum. Ha birde unutmadan söyleyeyim binan eski ise yani tesisat kötü ise binadaki kutudan eve katları dele dele kablo çekiyorlar. Yöneticinden izin alman gerekecek.

Hocam tam adamına sordun 😀 Daha 4 gün önce KabloNet 100 güldüren paket bağlattım. İnternetim açıldığından bu yana herhangi bir sorun yaşamadım ve çok merkezi bir yerde oturmama rağmen vaat ettikler hızı veriyorlar. Bendeki sorun şuydu başvurduktan sonra 1,5 hafta altyapı sorununuzu gidermeye çalışıyoruz dendi. Sorun giderildi bu sefer de 10 gün sonraya randevu verebiliyoruz çok yoğunuz dendi. İnternet bağlandı bu sefer de 2 gün internet gelmedi. Yanlış porta takmışlar beni. Ben bayağı şanssızmışım onu anlamış oldum fakat şu anlık çok memnunum. Ha birde unutmadan söyleyeyim binan eski ise yani tesisat kötü ise binadaki kutudan eve katları dele dele kablo çekiyorlar. Yöneticinden izin alman gerekecek.
Anladım hocam çok sağolun. Bu söylediğiniz pakette belli bir GB'dan sonra hız düşünümü yok anladığım kadarıyla doğru mu?

Anladım hocam çok sağolun. Bu söylediğiniz pakette belli bir GB'dan sonra hız düşünümü yok anladığım kadarıyla doğru mu?
Akıllı Sınırsız Tarife sınırsız bir tarifedir, kullanım miktarına bağlı olarak ek ücret alınmamaktadır. Saat 00:00-19:00 saatlerini kapsayan günün büyük bölümünde bağlantı hızları tarifede belirtilen hızlara yükseltilmektedir.https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler
Anlayacağınız üzere sınırsız. Sadece akşamları yoğunluktan dolayı sıkıntı yaşanmasın diye internetinizin sadece downloadını 50'den 20 ye düşürecekler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı