CS2'ye yeni güncelleme geldi

Şu çok zengin bir Arap oyuncu vardı acaba onlara ne oldu skinlerle ilgilenenler illa görmüştür onu adını unuttum.

Profilinde papağan vardı.
O adam keyfine topluyor çok sıkıntı çekmez. Diğer büyük yatırımcılar ve çinlilerde kırmızılara yatırım yaptıysa kayıpla max %25 civarı olur. Zaten bu adamlar bu yatırımı yaparken bu riskleride alıyordur.

O adam keyfine topluyor çok sıkıntı çekmez. Diğer büyük yatırımcılar ve çinlilerde kırmızılara yatırım yaptıysa kayıpla Max %25 civarı olur. Zaten bu adamlar bu yatırımı yaparken bu riskleride alıyordur.

Hocam bence de dediğiniz gibidir. Hatta bu adamlar hiç etkilenmemişlerdir bile çünkü milyon dolarları var bu adamların. Hiç takmamıştır bile.

Adamın adını bir türlü hatırlayamıyorum ama hatırladığım kadarıyla çok zengin bir Arap ailesine mensup birisiydi.

Bu da o adamlardan biriydi.

Hocam bence de dediğiniz gibidir. Hatta bu adamlar hiç etkilenmemişlerdir bile çünkü milyon dolarları var bu adamların hiç takmamıştır bile.

Adamın adını bir türlü hatırlayamıyorum ama hatırladığım kadarıyla çok zengin bir Arap ailesine mensup birisiydi.

Bu adamlar öyle normal bıçak toplamadılar zaten koleksiyonluk bunlardaki düşüşde anca aynı patern çıkarsa o zaman etkilenir. Onun dışında X de bir yabancı 300 dolarlık çöp kırmızı konteynırı 3 milyon dolar gibi değere çıktığını söyledi. İçinde 600 küsur kırmızı item varmış.

Bu adamlar öyle normal bıçak toplamadılar zaten koleksiyonluk bunlardaki düşüşde anca aynı patern çıkarsa o zaman etkilenir. Onun dışında X de bir yabancı 300 dolarlık çöp kırmızı konteynırı 3 milyon dolar gibi değere çıktığını söyledi. İçinde 600 küsur kırmızı item varmış.

Doğrudur hocam dediğinizi şimdi anladım.

Bıçak olsun yeter he ucuzlar arasında bowie knife favorim Talon hepsi içinde favorim ama navaja falan hepsi olur bana.
Şu an bile 70 dolar bazlarında yeni gelecek bıçaklar için en az 1 hafta var sonra ilk dalga fiyatları girerler biraz düşer bence. İkinci dalga bu kırmızı item alıp 1 hafta sonra tradeup yapıp birde onların 1 hafta bekleyip sokmasıyla stabil fiyatlar belirlenmeye başlar. Kısacası 2-3 haftaya fiyatlar oturur ama kendi fikrimce 50 dolardan aşşağı pek düşüremezler çünkü kırmızılar 50 dolar şu an. Yinede birden fazla fikir alıp karar verin daha doğru olur.

Şu an bile 70 dolar bazlarında yeni gelecek bıçaklar için en az 1 hafta var sonra ilk dalga fiyatları girerler biraz düşer bence. İkinci dalga bu kırmızı item alıp 1 hafta sonra tradeup yapıp birde onların 1 hafta bekleyip sokmasıyla stabil fiyatlar belirlenmeye başlar. Kısacası 2-3 haftaya fiyatlar oturur ama kendi fikrimce 50 dolardan aşşağı pek düşüremezler çünkü kırmızılar 50 dolar şu an. Yinede birden fazla fikir alıp karar verin daha doğru olur.
Bazıları takas banından sonra dahada ucuzlar diyor.

Şu an bile 70 dolar bazlarında yeni gelecek bıçaklar için en az 1 hafta var sonra ilk dalga fiyatları girerler biraz düşer bence. İkinci dalga bu kırmızı item alıp 1 hafta sonra tradeup yapıp bir de onların 1 hafta bekleyip sokmasıyla stabil fiyatlar belirlenmeye başlar. Kısacası 2-3 haftaya fiyatlar oturur ama kendi fikrimce 50 dolardan aşağı pek düşüremezler çünkü kırmızılar 50 dolar şu an. Yine de birden fazla fikir alıp karar verin daha doğru olur.

60 falan olursa belki alabilirim de risk çok bende de para yok bilmiyorum (14 yaşındayım)

Ucuzlama yapar ilk dalgada ama ikincisinde 250 dolar verip 5 kırmızı alan adam çıkan bıçağını 50 dolara satmak istemeyebilir bu yüzden dalgalanma ve ya anormal fiyat çıkabilir. Ama pek favori olmayan bıçaklar 100 dolar bandını geçemez artık diğerlerini almaya çalışır millet. Bu yüzden biraz bekleyip iyi bir şey alabilirsiniz. Ursus ve ya nomad da animasyon olarak iyidir şu an 100 bandındalar ama 60-70 lere düşebilir tahminimce.

60 falan olursa belki alabilirim de risk çok bende de para yok bilmiyorum (14 yaşındayım)
İçine sinmeyen bir şey alıpda pişmanda olmanı istemem o yüzden biraz bekle pazarı incele. Ekstra olarak paran steamde değilse 3. parti siteler muhtemelen normal pazardan daha ucuza verir bıçakları onlarada bakarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı