TTNET nasıl?

Rex1x

Decapat
Merhaba arkadaşlar, Turkcell Superonline ev internetine başvuru yaptım fakat 1 hafta olmasına Rağmen TT port aktivasyon sürecinde gözüküyor bu da benim moralimi bozdu çünkü vodafone'a başvuru yaptığım an TT port aktivasyonunu sağlamıştı sonra çeşitli nedenler'den dolayı Vodafone ev internetini iptal ettim. Alt yapı sorgulattığım'da Türk Telekom hipernet alt yapım var gözüküyor. Size sorum sizce Turkcell'i beklemeden hemen Türk Telekom'a Başvurmam daha mı mantıklı?

Merhaba arkadaşlar, Turkcell Superonline ev internetine başvuru yaptım fakat 1 hafta olmasına Rağmen TT port aktivasyon sürecinde gözüküyor bu da benim moralimi bozdu çünkü vodafone'a başvuru yaptığım an TT port aktivasyonunu sağlamıştı sonra çeşitli nedenler'den dolayı Vodafone ev internetini iptal ettim. Alt yapı sorgulattığım'da Türk Telekom hipernet alt yapım var gözüküyor. Size sorum sizce Turkcell'i beklemeden hemen Türk Telekom'a Başvurmam daha mı mantıklı?
Berbat...

Merhaba arkadaşlar, Türkçell Superonline ev internetine başvuru yaptım fakat 1 hafta olmasına rağmen TT port aktivasyon sürecinde gözüküyor bu da benim moralimi bozdu çünkü Vodafone'a başvuru yaptığım an TT port aktivasyonunu sağlamıştı sonra çeşitli Nedenler'den dolayı Vodafone ev internetini iptal ettim. Alt yapı sorgulattığım'da Türk Telekom HiperNet alt yapım var gözüküyor. Size sorum sizce Türkçell'i beklemeden hemen Türk Telekom'a başvurmam daha mı mantıklı?

Hayır.Hiç bulaşma derim hele altyapı zayıfsa...

Hipernet VDSL anlamına geliyor aslında. NetSpeed tavsiye edebilirim. Fiyatlar belki Superonline'da daha yüksektir eğer bütçe düşünüyorsanız bakabilirsiniz.

Ayrıca bu aralar ekstra yoğunluk olduğu için saha işleri de aksıyor. Biraz tolere edilebilir bir durum bence.

Yerden yere değişiyor, bizim burada gayet iyi 50 MBPS paketim var 48-49 alıyorum ortalama, kar da yağsa fırtına da olsa hiçbir şey olmuyor.
Merkezi bir yerde oturuyorum. Santrale yakınsam bu iyi bir şey değil mi?
Hipernet VDSL anlamına geliyor aslında. NetSpeed tavsiye edebilirim. Fiyatlar belki Superonline'da daha yüksektir eğer bütçe düşünüyorsanız bakabilirsiniz.

Ayrıca bu aralar ekstra yoğunluk olduğu için saha işleri de aksıyor. Biraz tolere edilebilir bir durum bence.
Sorun kurulum ekibinde değil ki keşke öyle olsa. Vodafone'a başvurduğumda TT hemen port aktivasyonu sağladı ve başvuru tarihimden 5 gün sonra kuruluma geldiler ve ben iptal etmek istediğim için geri gönderdim. Aciliyetim olduğu için biraz acele ediyorum. Bir akrabam da başvuralı 1 ay oldu Turkcell'e fakat daha kurulumu sağlanmadı ve bu da beni şüpheye düşürüyor.

Yıl olmuş 2020, hiçbir firmaya taahhüt vermenizi tavsiye etmem. Hem taahhüt hem de fahiş fiyatlar istiyorlar.

Taahhütsüz alternatifler mevcut. Türknet, Millenicom, Netspeed gibi. Bu arada Kablonet altyapısı mevcutsa kesinlikle Kablonet öneririm. Kablonet de taahhüt istiyor ama en azından verdiği hizmet çok iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı