TTNET paket kaybı sorunu

efe014

Kilopat
Arkadaşlar merhabalar 1.5 ay önce oyunlarda eskiye göre cok kötü ping almaya başladım, ve en sonunda sorunumun paket kaybı olduğunu öğrendim. Beni bir ton şeyle uğraştırdılar ankastreden kablo çektirdiler, modem değiştirttiler fayda olmadı. Müşteri hizmetlerine paket kaybı olduğunu söyledim ayrıca mail attım güncellendi kontrol edin düzelmediyse tekrar açalım deyip deyip geçiştiriyorlar. Nedir bunun çözümü? Aşağıda tracert kaydı ve LoL'un euw sunucusuna attığım pingler var ping plotterdan. Ekstra bir işlem yapmak gerekiyorsa onu da yapabilirim böyle anlaşılmıyorsa. Ayrıca eskiden Google'ı pinglerken 22 ping alıyordum simdi 45-46 alıyorum.

Dosya Ekleri

• cmdyeni.png
    cmdyeni.png
    13,9 KB · Görüntüleme: 115
  • 162.249.72.1.png
    162.249.72.1.png
    82,1 KB · Görüntüleme: 105
  • 185.40.65.1.png
    185.40.65.1.png
    115,6 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru söylüyorsun da fiber dışında hepsi aynı altyapıyı türk telekomun altyapısını kullanıyor o yüzden sağlayıcı değiştirsende altyapıda sıkıntı varsa bir işe yaramıyor...

Doğru söylüyorsun da fiber dışında hepsi aynı altyapıyı türk telekomun altyapısını kullanıyor o yüzden sağlayıcı değiştirsende altyapıda sıkıntı varsa bir işe yaramıyor...
Hocam sana birşey söyleyeyim o halde önceden türknet kullanıcısıydım orda vdsl alıyordum sonrasın da taşınma kararı aldım Türktelekoma geçtim bölgemde vdsl desteği var olmasına rağmen turknet ve diğer servis sağlayıcıları burda vdsl destek verirken tt adsl olur dedi taahhüt bitmesine yakında bana vdsl geçiş yapacağımı söylediler hocam çok nankör firma ben açıkçası soğudum bir daha bu sağlayıcı tercih etmiyeceğim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı