Fake_Dead Hectopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #11 Silinen üye dedi: Ayrıca optimal MTU ayarınıda yapmanı tavsiye ediyorum, ilgili bağlantıya şuradan ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam sitedeki her şeyi yaptım son adımda şu hatayı alıyorum yardım edin.
Silinen üye dedi: Ayrıca optimal MTU ayarınıda yapmanı tavsiye ediyorum, ilgili bağlantıya şuradan ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam sitedeki her şeyi yaptım son adımda şu hatayı alıyorum yardım edin.
M Meraklı Üye Ziyaretçi 18 Ağustos 2015 #12 Öncelikle şu komutu girin: netsh interface ipv4 show subinterfaces Genişletmek için tıkla... Çıkan ekranda kullandığınız ağ bağlantısının ismine bakın örneğin benim ki "Wi-Fi". Daha sonra şu komutu girin: netsh interface ipv4 set subinterface "Wi-Fi" mtu=1492 store=persistent Genişletmek için tıkla...
Öncelikle şu komutu girin: netsh interface ipv4 show subinterfaces Genişletmek için tıkla... Çıkan ekranda kullandığınız ağ bağlantısının ismine bakın örneğin benim ki "Wi-Fi". Daha sonra şu komutu girin: netsh interface ipv4 set subinterface "Wi-Fi" mtu=1492 store=persistent Genişletmek için tıkla...