Ttnet Playstore'dan Battlefield 3 almak

BlackBurn81

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar Ttnet Playstore'dan Battlefield 3 almak istiyorum. Şu an indirim var ve 18 TL. Fakat kafama takılan bir şey var. Ttnet faturası ile ödeme yapacağım. Bu fatura aylık verdiğimiz paraya +18 Tl olarak mı eklenecek yoksa farklımı ödemem gerekecek?

Peki teşekkürler. :)

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar Ttnet fatura ile bir türlü ödeyemiyorum. Ttnet fatura bilgilerinizi girmelisiniz diyor. Ttnetli olmalısınız falan diyor. Ben zaten Ttnetliyim.
v22bp.jpg

Devam dedikten sonra tekrar üyelik girişi yapmamı istiyor. Şifremi yazıyorum tamam diyorum sonra şifreyi girdiğim yerin altında Ttnet adsl bilgilerinizı tanımlamak için tıklayınız diyor tuklıyorum orayı da yapıyorum fakat hiç sonuç yok.

v229h.jpg

- - - Güncellendi - - -

Ttnet bilgilerimi hep güncelledim. Ttnetin kendi sitesine giriyorum TekŞifre ile faydalanabileceğiniz yerler diyor. Playsotre'dan alışveriş yapcam bir türlü olmuyor. Ttnet faturadan daha önce ödeme yapmış birileri varsa lütfen yardımcı olsun.

Konu kapatılabilir. Mobil ödeme ile oyunu aldım.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar bir sorunum daha var. :D Mobil ödeme ile oyunu aldım fakat 2 saate yakındır onayı bekliyorum. Bu normal mi?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı