TTnet sözleşme iptali sorunu

yiange28

Megapat
Makaleler
2
Selamlar öncelikle. Biz 2.5-3 ay önce Burdur'a taşındık. Önceden İstanbul'da oturuyorduk, fiber internet hattımız vardı. Buraya taşınınca iptal başvurusunda bulunduk çünkü fiber internet alt yapısı yok. TTnet bizi 2.5 aydır oyalıyor, aile içi huzurumuz kalmadı yemin ediyorum. Kafayı sıyıracağım, bir bildiğiniz varsa söyleyin lütfen. Şimdiden teşekkürler.

Geçen konumda ceza aldım, alakasız başlık diye, umarım şimdi alakalıdır. :)

Hani bi arkadaş grubunda hiç sigara almayan ama sigarayı en çok içen eleman vardır ya TTNET o elman işte.
TTNET'tir ne yapsa yeridir.
Zamanında bir hata yapmışsınız sonuçları biraz sıkıcı. Huzurunuz kaçmış dava edebilirsiniz.

Vallahi. Ne yapacağımı bilemiyorum. En son 19 Şubatta cevap verdiler. 1 ay. İnsan insana bunu yapar mı? Daha fazla sömürmeye çalışıyorlar. Allah belalarını versin diyeceğim artık, başka çare yok.

Çözüm basit
TTNET Müşteri hizmetleri > Müşteri hizmetleri > Erkek temsilci > 2 sövüş = 2 güne olay hallolur budur ttnet bunu hak ediyor.

Ttnet subesine gir onune geleni yunrukla. Bende 6 ay az ugrasmadim mallarlar. Turkcell süperonlina gec. Ttnez magzasina git ben arayinca hal olmuyor orda bi isci ile beraber ara.

Bakalım. Babamı ikna etmem lazım. Normalde kendisi yapardı o dediklerinizi ama nedense yapmadı :) Bi ara söylerim.

Sonuç itibariyle bir sözleşme yapılmış, bu sözleşmeyi ancak cayma bedeli karşılığında iptal ettirebilirsiniz.

Konuyu tam olarak açmamışsınız.
Ttnet sizi neden oyalıyor?
Benim bildiği ttnet merkez binasına gidip cayma bedelini de ödedikten sonra aynı günde iptal ettirebiliyorsunuz.

Kardeş haklısın. Ama ben sözleşmenin cayma bedelini ödemek istemiyorum. Nedeni dediğim gibi fiber hattı yok, bu benim suçum, değil, cayma bedelini de ben ödemek zorunda değilim. Birde pişkin pişkin fiber internet 49 tl diye afiş asıyorlar. Hat olsaydı devam edecektik ama yok o nedenle iptal etmek zorundalar çünkü hizmet veremiyorlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı