Kaç mbps kullandığıma dair bir fikrim yok pek içli dışlı değilim. İstanbulda oturuyorum fakat kaç aldığımın önemi olduğunu sanmıyorum öyleyse kusura bakma. Çünkü dediğim gibi benim pingim çıktığı zamanlarda Wi-Fi'yi kapatıyordum sorun ortadan kalkıyordu. Fakat şuan 3 gündür çok rezalet bi halde Wi-Fi vs. kapalı olmasına rağmen.Belki İstanbul Depreminden Dolayı Olmuş Olabilir altyapınız düşmüş olabilir belki ben bursada oturuyor olmama rağmen 1 gündür lolde 300ms alıyordum birkaç güne geçer herhalde geçmezse altyapı yüzünden olabilir nerde oturuyorsun veya kaç mbps internet kullanılıyorsun?
Konuyu TTNET müşteri hizmetlerini arayarak görüşmeniz en faydalısı. Belki kullandığınız DNS üzerinde yoğun bir kullanım mevcuttur ve ping değerinizin artmasına sebep oluyordur. Bunu tam olarak bilemeyiz. O yüzden yetkililer ile görüşüp, sorununuzu anlatın ve çözüm isteyin.Son 3 gündür pingimin kullanılamayacak kadar çok yükselmesi. Arkada çalışan uygulama yok, güncelleme yok, Wi-Fi kapalıyken 500-600 pingleri görüyorum ve sürekli bu şekilde neden olabilecek olasılıklar neler olabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.