287352
Centipat
Arkadaşlar merhaba. Ben Tunceli / Pertek ilçesinde yaşıyorum. TTnet abonesiyim. Ping değerlerim hiç stabil değil. Az çok stabil olması için internet reconnect yapıp duruyorum. Şansıma ping değeri iyi olan IP numarasını bir kaç gün kullanıyorum. Genelde modeme tanınan IP numaraları 78 ve 85 numaraları ile başlıyor. 78 ile başlayanlar da CS:GO Faceit Almanya serverlarında ortalama en düşük 70 ping alıyorum. Ama çok nadir, aslında genelde 80 ping ile oynuyorum. Çok tuhaf ama bu reconnect uygulamasını abartmadan 100 kere yaptığım zaman bir ihtimal 95 ile başlayan IP numarası atıyor, ve ping değerim Faceit 60 oluyor. Yalnız dinamik IP olduğu için modem kapanırsa değişiyor, üstelik aynı IP başka kullanıcılar da kullandığı için kısa sürede boğma yapıyor. Ben bu IP adresini statik olarak nasıl kendim için tanımlatabilirim ? Twitter'dan CEO'ya yazdım. Genel müdürlüğe gitsem bu IP adresini söylersem bana atayabilir mi ? Müşteri temsilcileri tutarsız. Birisi "müdürlükten statik IP değiştirebilirsiniz" diyor, diğeri ise, "müdürlükten de yapılamaz" diyor. Arada 20 ping fark var. Üstelik ben 80 ping ile oynamak için bile modem de sürekli reconnect yapmam gerekiyor.