Ttnet taahhüt doluyor

Hepsi TT net' in alt yapısını kullanıyorlar. Ben D Smart' a geçmiştim. Daha fazla sorunu orda da yaşadım. Ve tekrar TT net' e döndüm. Baktığınız zaman genelde, bu sosyale oyunla içli dışlı arkadaşlar geliyorlar. Playstore avantajı da kesinlikle azımsanamaz, bence. Devam eden aboneliklerde taahhüt bitimine 1 ay kala, online işlem ile herhangi bir belge olmaksızın mevcut istediğiniz pakete geçiş sağlanabiliyor. (Telefonla da olabiliyor).

Hepsi TT net' in alt yapısını kullanıyorlar. Ben D Smart' a geçmiştim. Daha fazla sorunu orda da yaşadım. Ve tekrar TT net' e döndüm. Baktığınız zaman genelde, bu sosyale oyunla içli dışlı arkadaşlar geliyorlar. Playstore avantajı da kesinlikle azımsanamaz, bence. Devam eden aboneliklerde taahhüt bitimine 1 ay kala, online işlem ile herhangi bir belge olmaksızın mevcut istediğiniz pakete geçiş sağlanabiliyor. (Telefonla da olabiliyor).
Teşekkürler şuan hangi paketi kullanıyorsunuz? memnun musunuz?

Ben 16 Mbit tek fiyat paketini kullanıyorum. Bizim burası santrale azcık uzak, o açıdan 13 Mbit anca alıyoruz ama oda gayet yeterli, bir ev kullanıcısı için. Aylık 44 TL ödüyorum fiyatı da iyi sayılır.

Benimde fazla uzak degil en fazla 50 60 metre belki o kadarda yoktur.Koşulları okudum 1 ay TİVİBU GO MAXİ bedava yazıor sonra 5 tl yazıor iptal etme şansımız varmı?

O zaman bence hiç uğraşmayın. Başka firmaya geçtiğinizde o hattı çekme işlemi oluyor bekletiyorlar. Düzgün çalışan bir şey varken, uğraşmak bana pek mantıklı gelmez açıkçası. Diyelim geçtiniz; geçtiğiniz firmada bundan farklı bir hizmet sağlamayacaktır. :cool:

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı