TTnet Taahhütü Bittikten Sonra SuperOnline'a Geçsem Mi?

Onur Kuşçu

Hectopat
Katılım
21 Eylül 2014
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
TTnet'e ayda 70tl fatura ödüyorum sağladıkları hizmet 50gb akk+ 8mb hız ....
Daha ucuz ve kaliteli paket bilen yazabilir mi anlaşmam ekim'de bitiyor. Başka şirkete geçmeyi düşünüyorum Superonline iyi midir?
 
Öncelikle başlığı yeni bir şey keşfetmişçesine açmanız çok hoş :) Fiber konusunda Superonline her türlü daha iyidir. Arayıp sorun fiber altyapınız var mı diye öncelikle.
 
SuperOnline iyidir fakat binanızda fiber yoksa SuperOnline da üç aşağı beş yukarı aynı hizmeti aynı para verecektir. Yanlış hatırlamıyorsam BTK kararı ile 8 mbitten 16 mbite geçiş yapmak için 3-5 TL ücret ödeniyordu. Yani 8 mbiti tam olarak alıyorsanız ve hız olarak yeterli gelmiyorsa değerlendirin dedim.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı