TTNET Tarafından Yapılan Kasıtlı Hız Düşümü

ErkamEnes

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Bugün 1.1.2016. Adil kullanım kotasının sıfırlandığı gün. Sabah saat 11'e doğru telefonumuza TTNET müşteri hizmetlerinden bir çağrı geliyor ve faturamızın yansıtıldığı, modemimizin resetlenip internetin kullanabileceğini söylüyorlar. İnternetimizi kendi kafalarına göre kesip resetledikten sonra Türkiye'ye bağlı olan internetimizin pingi 200 oluyor! 200! "iki yüz! ! ". Uzaya çıkıp internete bağlanmaya çalışsam bu kadar ping olmaz. Ayıp. En az 20 kez arıza kaydı yaptılar, pingin benden kaynaklı olduğunu, TTNET ile alakasız olduğunu savundular. Neden 100 TL verip 10 TL'lik çöpün hizmetini alıyoruz ? Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar sorunu nasıl çözdünüz ? TTNET müşteri hizmetlerine telefon üzerinden bağırıp küfür etmek sorunu çözer mi ? 25 MBPS 50GB AKK için 100 tl ödeyip, 10MBPS download + yanında 200 ping hediye alıyorum. Ayrıca uydunet kullanan arkadaşlar memnun musunuz ?

2016'nin güzel gününde hala TTNET kullanmanız sizin suçunuz kusura bakmayın.
Şaka bir yana Superonline var evimde gece kuşu tarifesi almıştım. 50MBIT 100 GB ve ayrıca gece 12/6 arası kota yok.
Eğer bu tarife duruyorsa size öneririm gerçekten. Ping sorunu bende yok ama bulunduğunuz semte şehre ve lokasyona bağlı.

Ara superonline a geçeceğim ne biçim firmasınız, düzeltin şunu diye bağır çağır en az 24.5 mbit alırsın. (DENENDİ)

Suç değil mecburiyet, TTNET her yere hat çekebiliyor ve çekmiş durumda da ama diğerleri çekemediği için insanlar TTNET kullanmak zorunda kalıyor çoğu zaman.

Suç değil mecburiyet, TTNET her yere hat çekebiliyor ve çekmiş durumda da ama diğerleri çekemediği için insanlar TTNET kullanmak zorunda kalıyor çoğu zaman.

Kulaktan dolma bir bilgim var emin değilim ama sanırsam Superonline TTNET alt yapısını kullandığı için TTNET varsa Superonlinede oluyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin.

Bugün kotam dolmamasına rağmen çok fazla pingim çıktı CS:GO'da. Ne yapacağım bilmiyorum.

Ya abi saçmalık ya yaptıkları iş. Bende sözüm ona "TTNET" müşterisiyim 16mb alırken şuan 3-9mb almaktaydım üsütne 200+ ping. Pazartesiye kadar bir şey değişmese bi merkezlerini ziyaret edecem telefondan olmayacak bu iş. Arayınca da;
-Ben bilmem ne nasıl yardımcı olabilirim ?
-Bi Aç/Kapa modemi hız testi yap.
-Valla biz de normal gözükyor değerleriniz.
+Nasıl yani ping değerlerim kaç gözüküyor ?
-Biz sizin değerlerinizi göremeyiz...
-Sorun sizden kaynaklı...

Son düzenleme:
Kulaktan dolma bir bilgim var emin değilim ama sanırsam Superonline TTNET alt yapısını kullandığı için TTNET varsa Superonlinede oluyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin.
Fiber alanında kendi alt yapısını kullanıyor, diğer kısımda Telekom alt yapısını kullanıyor. Ki neredeyse hepsi Telekomun alt yapısını kullanıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…