TTNET Tarafından Yapılan Kasıtlı Hız Düşümü

Fiber'e geçmek istiyorum da o geçmiyor bizim ordan. Ve dediğin gibi herkes ttnetin alt yapısnı kullandığından bi farkı da olmuyor. Ama uzun zamandır böyle sorun çıkmamıştı.

25 mpbs, 75 gb akk, sinema tv, tüm kanallar ayda 50 tl ödüyoruz. Çok şiddetli yağmur yağdığında ve şimdiki gibi çok kar yağdığında dowload hızı 1 2 gün düşüyor, düzeliyor. Çok memnunuz.

25 mpbs, 75 gb akk, sinema tv, tüm kanallar ayda 50 tl ödüyoruz. Çok şiddetli yağmur yağdığında ve şimdiki gibi çok kar yağdığında dowload hızı 1 2 gün düşüyor, düzeliyor. Çok memnunuz.
Biz aylık 50TL+30TL telefon ödüyoruz. 50GB kota, 8mbps hız ile geçiniyoruz. Hangi tarifedesiniz acaba?

Fiber'e geçmek istiyorum da o geçmiyor bizim ordan. Ve dediğin gibi herkes ttnetin alt yapısnı kullandığından bi farkı da olmuyor. Ama uzun zamandır böyle sorun çıkmamıştı.
Daha önce @Aydın K Superonline'nın kendi fiber altyapısı kullandığını söyledi. Superonline ADSL paketlerinde Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kimin altyapısını kullanırsa kullansın, sonuca bakın siz. TTNet Fiber Net kullanıyorum sözde 100GB + Sınırsız = 3Mbps bırakın 4K, 1080pp video izlemeyi 720pp izleyemiyorum. Kabloda bide bu. Wifi'yi söylemeye gerek yok. Geçin superonline'a rahatlayın. Kullanıcı sayısı az olduğundan TTnet veya Türk Telekom altyapısı da olsa sunucuları daha rahat.

Biz aylık 50TL+30TL telefon ödüyoruz. 50GB kota, 8mbps hız ile geçiniyoruz. Hangi tarifedesiniz acaba?
Uydunet yazmayı unutmuşum :) Maksimum keyif tarifesi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı