Fiber'e geçmek istiyorum da o geçmiyor bizim ordan. Ve dediğin gibi herkes ttnetin alt yapısnı kullandığından bi farkı da olmuyor. Ama uzun zamandır böyle sorun çıkmamıştı.
25 mpbs, 75 gb akk, sinema tv, tüm kanallar ayda 50 tl ödüyoruz. Çok şiddetli yağmur yağdığında ve şimdiki gibi çok kar yağdığında dowload hızı 1 2 gün düşüyor, düzeliyor. Çok memnunuz.
25 mpbs, 75 gb akk, sinema tv, tüm kanallar ayda 50 tl ödüyoruz. Çok şiddetli yağmur yağdığında ve şimdiki gibi çok kar yağdığında dowload hızı 1 2 gün düşüyor, düzeliyor. Çok memnunuz.
Fiber'e geçmek istiyorum da o geçmiyor bizim ordan. Ve dediğin gibi herkes ttnetin alt yapısnı kullandığından bi farkı da olmuyor. Ama uzun zamandır böyle sorun çıkmamıştı.
Arkadaşlar kimin altyapısını kullanırsa kullansın, sonuca bakın siz. TTNet Fiber Net kullanıyorum sözde 100GB + Sınırsız = 3Mbps bırakın 4K, 1080pp video izlemeyi 720pp izleyemiyorum. Kabloda bide bu. Wifi'yi söylemeye gerek yok. Geçin superonline'a rahatlayın. Kullanıcı sayısı az olduğundan TTnet veya Türk Telekom altyapısı da olsa sunucuları daha rahat.