TTNet verdiği hizmetten memnun değilim !

Makaleler
13
Daha fazla  
Artık TTNet kafayı yedirtti bana aylık 70 TL mi ne ödüyoruz. Bize sundukları hizmet 16mpbs'ye kadar sınırsız. Sözde sınırsız diye sunulan kısmı herkes biliyor zaten AKK diye bir şey var. Biz oyuncular için berbat bir şey 1 oyun indirdin doluyor. 50 GB AKK koymuşlar. Her neyse konuyu düzgün bir şekilde açıklayayım.

Öncelikle bugün ayın 4'ü. AKK aşıldı sebebi ise malum yeni oyunlar indireceğiz. GTA IV ve Thief indirdim. Thief'i indirirken steam'dan indirme hızını kontrol ettim hoop 1.7 mb hızdan 400 kbps hızına düştü. Anladığım şu AKK aşıldı. Neyse bunu bir şekilde idare ediyorum ama ping sorunu deli ediyor. CS:GO oynarken mermilerin sekmesini geçtim adamlar bile geç geliyor rekabetçi serverlerinde. Türkiye'de bulunan sunucularda durum biraz daha iyi. Ama oyun artık oynanmaz hale geldi.

Bu yazıyı yetkileler belki görmeyecek ama hiçbirine hakkımı helal ETMİYORUM.

Düzenleme. Bulunduğum şehirde Fiber kablo vs. özel olarak çekmek gerekiyor ve çok uzak yani çok masraflı büyük şirketler bile bağlayamadı daha. TTnet dışındaki firmaların kalitesi katkat daha kötü.

Aktif indirme hızım :
tGVLJmj.png

Adamlar sana bu hizmeti vereceğiz parası bu diyorlar. Senin herhangi bir hakkın yok ki. Memnun değilsen bunu Ttnet'i arayarak söylemelisin.

Bekir hocam benim sorunum para ile ilgili değil ödediğimiz ücret aldığımız hizmet ile iyi değil. Bu sorun sadece TTnet değil aslında ana hatlar onlara ait her türlü. Düzenlemeye gidilmesi lazım en son 8mpbs 16mbps'ye çıkartıldı. AKK ile ilgili çalışma yapılabilir. Fark falan olursa her türlü öderim. TTnet müşteri hizmetlerini aradım merak etmeyin. AKK aşılmadan önce hız idare ediyor. Ama anında aşıldığı için (oyun indirmesemde canlı yayın, video vs. vs.). @Silinen üye Superonline'de aynı Fiber kabla vs. yok burada. Değişen bir şey olmayacak.

Bekir hocam benim sorunum para ile ilgili değil ödediğimiz ücret aldığımız hizmet ile iyi değil. Bu sorun sadece TTnet değil aslında ana hatlar onlara ait her türlü. Düzenlemeye gidilmesi lazım en son 8mpbs 16mbps'ye çıkartıldı. AKK ile ilgili çalışma yapılabilir. Fark falan olursa her türlü öderim. TTnet müşteri hizmetlerini aradım merak etmeyin. AKK aşılmadan önce hız idare ediyor. Ama anında aşıldığı için (oyun indirmesemde canlı yayın, video vs. vs.). @Silinen üye Superonline'de aynı Fiber kabla vs. yok burada. Değişen bir şey olmayacak.
Ben 50 GB AKK kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım.

Hocam demek oyun indirmiyorsunuz. Ben hergün 1080p 45 DK'lık videolar. Technopat bazı eksik videoları izliyorum bayağı yiyor. Oyun indiriyorum. 19-20 gb arası oluyorlar artık Thief örneğin. Dün günü tamamlayamadı bile. :D Şunu 250gb yapsalar tadından yenmez.

Hocam demek oyun indirmiyorsunuz. Ben hergün 1080p 45 DK'lık videolar. Technopat bazı eksik videoları izliyorum bayağı yiyor. Oyun indiriyorum. 19-20 gb arası oluyorlar artık Thief örneğin. Dün günü tamamlayamadı bile. :D Şunu 250gb yapsalar tadından yenmez.
Ben Mafia II indirmiştim. Sorun yaşamadım.

50 gb çok az. Millet uzaya çıkıyor biz akk ile uğraşıyoruz, buda türkiyenin ayıbı. En iyi çözüm toplu eylem baya bırakan olursa aynı anda o zaman değişebilir bu salak sistem.

Kardeşim Ttnet sana diyor ki; Ben sana 16 Mbps internet veriyorum. Sen bu internet ile ne kadar ping yaşarsan yaşa umurumda değil. Bu arada internet 16 Mbps değil, 16 Mbps'a kadar yani ben istersem sana 15.9 Mbps veririm istersem 2 Mbps veririm. Sen bir ayda 50 GB'ı geçersen hızını 3 Mbps'a kadar yaparım. Aybaşı hızın normalde döner. Fiyatı da senin söylediğin 70 TL. İnterneti sana zorla satmadılar, kafana silah dayamadılar. Senin seçtin, sonuçlarına katlanacaksın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı