Problem yaşayana kadar memnun kalırsınız problem yaşadığınızda bilmiyorum artık ne dersiniz
Müşterin hizmetlerine yazarsınız 1-2 güne dönerler, o arada TT'ye iletirler TT sıraya alır, işlem yapar
TurkNet ile yaşadığım kötü anılar var. Saçma saçma işler yapıyorlar, tavsiye etmem. TTNET Müşteri Hizmetleri direk sorun olunca ilgileniyor TurkNet'in müşteri hizmetlerine ulaşabilirseniz onlarda ilgilenebilir.
TurkNet iyi olsa da teknika rıza yaşadığın an TT ilgileniyor, ve seni sonlara bırakıyorlar, ya da ilgilenmiyorlar.
TTNet'in müşteri hizmetlerinin ulaşılabilirlik açısından ben de daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu arada fatura ile ilgili iki tane soruyu online işlemlerden ticket şeklinde yolladım birine aynı gün cevap verdiler diğerine bi sonraki gün. Kurulum aşamasını da TT elemanları yaptı. Gerekli belgeleri yolladıktan sonra 2 gün içerisinde Türknet'in eline geçti. Belgeler eline geçtikten 2 gün sonrada kurulum için TTnet aradılar. Adresle ilgili bi sıkıntı yaşadığım için bir gün sonra geldiler. Yani 5 gün sürdü diyebilirim.