TTNET vs TurkNet

ple4se

Centipat
Katılım
21 Kasım 2020
Mesajlar
66
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Uzun yıllardır TTNET müşterisi olarak sonunda bu ay taahhütümüzün bitmesi sebebiyle 85 TL olan paketimizin 99 TL olacağını ve içeriğinin değişmeyeceğini öğrenmemle internet sağlayıcımı değiştirmeye karar verdim. Kısa bir araştırma sonucu TurkNet'e geçmeye karar verdim. Şimdi henüz daha 2 gün oldu. Çok erken biliyorum ve ileride sorun yaşar mıyım bilemiyorum. O zaman tekrar güncelleme yaparım ama size farkı göstermek istedim.
Önceki paketim: TTNET, 16mbps/sınırsız, 85 TL (99 TL ile devam edileceği söylendi)
Yeni paketim: TurkNet, 100mbps/sınırsız, 85 TL (modemi de onlar verdi)

ttnet vs trnet.PNG

ttnet vs trnet2.PNG

ttnet vs trnet3.PNG

2 aylık Speedtest sonuçlarım bunlar. Ne zaman geçiş yaptığımı net bir şekilde anlayabileceğinizi düşünüyorum. Bu arada diyeceksiniz ki ikisi de paketin neyse onu veriyor işte. Burada söylemeye çalıştığım şey biri 99 TL(güncelleme ile) biri 85 TL. Dediğim gibi daha erken ama ISS arayanlara bir fikir vermesi için açıyorum konuyu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet ile yaşadığım kötü anılar var. Saçma saçma işler yapıyorlar, tavsiye etmem. TTNET Müşteri Hizmetleri direk sorun olunca ilgileniyor TurkNet'in müşteri hizmetlerine ulaşabilirseniz onlarda ilgilenebilir.
 
Milenicom kullanıyorum 100Mbps 125TL ve vadedilen hızları sunuyor.
1 ay kullandıktan sonraki tecrübenizi paylaşırsanız bende geçmeyi düşünüyorum.
Fiyatı gayet cazip.
 
Problem yaşayana kadar memnun kalırsınız problem yaşadığınızda bilmiyorum artık ne dersiniz :) Müşterin hizmetlerine yazarsınız 1-2 güne dönerler, o arada TT'ye iletirler TT sıraya alır, işlem yapar döner sonra Turknet bekle ki, dönüş yapsın :)
 
Milenicom kullanıyorum 100Mbps 125TL ve vadedilen hızları sunuyor.
1 ay kullandıktan sonraki tecrübenizi paylaşırsanız bende geçmeyi düşünüyorum.
Fiyatı gayet cazip.
Ben de Millenicom kullanıyorum 35 Mbps olan pakete 100 lira ödüyorum. Siz direkt 100 Mbps mı kullanmaya başladınız yoksa paket mi yükselttiniz?
 
Hocam fiber kullananlar TurkNet'te neredeyse sorun yaşamıyor. 2 ping olduğuna göre sanırım fiber altyapıdasınız. Yapa ya da ADSL altyapılarda sıkça sorun çıkıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı