yetiskin
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar yakın zamanda TTNET tahhütüm bitti ve bende 11.07 tarihinde TurkNet'e geçiş için işlemleri başlattım. TurkNet, TTNET ile iptal işlemleriyle vakit kaybetmemem için benden gerekli vekalet niteliğinde evrakları aldı ve TTNET'e abonelik iptali ve hizmet transferi için başvuruda bulundu. Ayrıca TTNET'in bana verdiği fiber modemi "TurkNet kendi mülkiyetine almıştır lütfen eski operatörünüze iade etmeyiniz" dendi. 18.07 tarihinde TTNET "iptal işlemleriniz başlamıştır" diye bir SMS yolladı. Ve aynı gün TurkNet internet hizmetimi bağladı. TTNET ile aralarında port transferini gerçekleştirmişler. Buraya kadar hiçbir sorun yoktu. Ta ki 23.07 tarihinde TTNET hizmet iptalimin olmadığını ve askıya alındığını öğrendim. Müşteri hizmetlerini aradığımda "iptal işlemi başlamış fakat askıya alınmış" dendi. Ek olarak TTNET'teki arkadaş "fiber modemi veya ücretini her halükarda ödemeniz gerek" dedi. TurkNet ile bu durumu konuştum, bana verilen cevap "yeni port açılmadığı TTNET'in portu TurkNet' transfer ettiği ve bu sebeple sizin modeminizi TTNET'e iade etmemeniz gerektiği, şayet TurkNet'i iptal ederseniz modemi TurkNet'e iade edeceksiniz, TurkNet'te TTNET'e iade edecek" dediler.
Şimdi ben hem modem konusunda hem de abonelik iptali olmadığı için sürekli artan bir faturanın arasında kaldım. İki taraflı mağdurum ve bunun için TTNET tarafından bir çaba göremiyorum. Destek kayıtları açtım "müşteri arandı ulaşılamadı" diye not düşmüşler. Beni kimse aramadı.
TurkNet hizmetinden çok memnunum fakat bir rahata eremedim. Konu biraz uzun ve karmaşık, fikirlerinizi bekliyorum. İyi forumlar...
Şimdi ben hem modem konusunda hem de abonelik iptali olmadığı için sürekli artan bir faturanın arasında kaldım. İki taraflı mağdurum ve bunun için TTNET tarafından bir çaba göremiyorum. Destek kayıtları açtım "müşteri arandı ulaşılamadı" diye not düşmüşler. Beni kimse aramadı.
TurkNet hizmetinden çok memnunum fakat bir rahata eremedim. Konu biraz uzun ve karmaşık, fikirlerinizi bekliyorum. İyi forumlar...