TTNET vs Vodafone Net?

Nhsipp

Hectopat
Selam arkadaşlar. Evimize yalın internet almak istiyoruz. Fiyatı uygun ve hızı, AKK'si yüksek internet arıyorum. Uydunet ve Superonline Fiber altyapısı yok. Ben şu ikisi arasında kaldım:
https://bireysel.turktelekom.com.tr...falar/hizi-kesfet-kampanyasi-sabit-fiyat.aspx
Hızı Keşfet Sabit Fiyat Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom

(24 mpbs 75 gb akk)

Katlayan SüperNet Kampanyası

(Vodafonede hızı ve gb'tı ikiye katlayabilirim. 32mpbs 120gb akk.)
Ayrica 1 Nisanda 4 g'ye geçilecek. Kampanyaların bitiş tarihide 31 Mart. Sizce yeni ve daha iyi kampanyalar çıkar mı yani çünkü iki yıl taahhüt vereceğiz. Teşekkürler.

Öncelikle merhabalar,

Technopat ailesine yeni katıldım. Mesleğim gereği internet firmaları ile sürekli bir irtibatım var. Bu yüzden sana TÜRKİYE'de ki %80 alt yapı Türk Telekom'a aittir. Bu yüzden tavsiyem TTNET olucak. Nedenine gelicek olursak Vodofone, Turkcell, Kablonet, Uydu Net vs. gibi markaların hepsi TürkTelekom alt yapısı kullanmakata. Bu yüzden TTNET kendi hızı düşmeye başlayınca diğerlerin portuna filtreleme yapmakta ve senin internette ping atlaması yaşanmakta. TTNET te bu sorunda var fakat müşteri hizmetlerinden ağrıza kaydı ile hizli bir şekilde çözebilirsin. AKK kotan fazla olsada ping sorunundan dolayı o hızı temin edemeyeceksin. Bu da senin AKK fazla olmuş az olmuş fazla fark yaratmayacak.

Bu benim düşüncem hatam var ise düzeltin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı