TTNET vs Vodafone vs Turknet

Neden bassınlar.:ROFL: Bu ay deniyorum, sorun olmazsa bir sonraki ay ekstra ücret ödemeye başlatacaklar. Vermek istedikleri zaman veriyorlarmış demek. Normalde upload benim için önemli değil ama şimdi küçük bebek var evde. Hali ile eşimin tarafı bizim taraf biraz uzaktalar. Video gönder diyorlar ama bir video boyutu çok yüksek. Göndermek ölüm gibiydi.

1 Mart'da sunuculara güncelleme yaptılar 2016'da abone olanların bile upload hızları düştü. Üstelik hafife alınacak müşteriler değiller. DH'ye bakan TürkNet çalışanı arkadaş ile kavga çıkmasına ramak kaldı.

Daha yeni Sinan Kurmuş'a sordum para ile upload satışınız ne zaman başlayacak diye, daha çalışıyoruz demişti. Yalan söylemiş yani. Şimdi gidip bunu DH'de paylaşsam sıkıntı büyük.

Birde herkes ne hak ediyorsa onu vermeye başladık dedi, kıyameti koparacaklar. :D

Ayrıca ücreti ne kadar? VAE mi? YAPA mı? TT nasıl izin vermiş hayret.

Son düzenleme:
1 Mart'da sunuculara güncelleme yaptılar 2016'da abone olanların bile upload hızları düştü. Üstelik hafife alınacak müşteriler değiller. DH'ye bakan TürkNet çalışanı arkadaş ile kavga çıkmasına ramak kaldı.

Daha yeni Sinan Kurmuş'a sordum para ile upload satışınız ne zaman başlayacak diye, daha çalışıyoruz demişti. Yalan söylemiş yani. Şimdi gidip bunu DH'de paylaşsam sıkıntı büyük.

Birde herkes ne hak ediyorsa onu vermeye başladık dedi, kıyameti koparacaklar. :D

Ayrıca ücreti ne kadar? VAE mi? YAPA mı? TT nasıl izin vermiş hayret.
Türk Telekom alt yapısı ve santrale uzaklığım 20 metre. Hat direk santralden evimize geliyor. Hat değerlerim çok iyi olduğu için test ediyoruz. Zaten burada güvendiğim için paylaştım. Burada olan burada kalsın, daha ilk günden papaz etme bizi. Deniyoruz dediği doğrudur zaten, ortada bir yalan yok. Bak tesisat değerlerimi paylaşacağım. Düşün bende bile bu değerler ile upload yaparken internet kesiliyor. Hatta hız testinde bile.
Adsız.jpg

VodafoneNet pişmanlıktır. 1 ay boyunca teknik servis gelmedi, türk telekom olmazsa şu an hala internetim yoktu. Türkiye'de internet firmalarının hepsi ayrı bir rezillik yaşatıyor size.

@Cleante hat değerleri gerçekten çok iyiymiş. İnternetin kesilmesi ise çok ilginç. Yakın zamanda upload kullanımım artacak, bir an önce upload hızlarının artmasını bekliyorum.

İçten içe çalışıyor bu TürkNet. Yanlış yapıyorlar. Neyse, size iyi kullanımlar. :)

@Cleante hat değerleri gerçekten çok iyiymiş. İnternetin kesilmesi ise çok ilginç. Yakın zamanda upload kullanımım artacak, bir an önce upload hızlarının artmasını bekliyorum.

İçten içe çalışıyor bu TürkNet. Yanlış yapıyorlar. Neyse, size iyi kullanımlar. :)
Sen olsan böyle bir denemeyi bu hat değerlerinde mi denersin? Yoksa daha düşük mü? VDSL 4 iyidir ama normal olarak 3 veriyordu. Onda bile 2.5 yukarısı görmedim. Dediğim gibi burada olan burada kalsın. Amaç TürkNet'in kalitesini göstermekti.

@117084 Bu arada attığım resim trol. 14 Mbps yükleme hızını kim kaybetmiş biz bulalım?:ROFL: Arıza kaydı açmıştım. Kendiliğinden böyle oldu ama o hız testini yapınca koptu. Sonuç bu aşağıdaki.
Adsız.jpg

Anladım, bu taahhüt bitikten sonra sanırım Turk.net en iyi tercih gibi duruyor upload zaten benim için önem taşıyor. Upload ı ek ücret karşılığında mı aldınız yoksa orjinal midir?

Anladım, bu taahhüt bitikten sonra sanırım Turk.net en iyi tercih gibi duruyor upload zaten benim için önem taşıyor. Upload ı ek ücret karşılığında mı aldınız yoksa orjinal midir?
Öyle bir upload yok. Uzun süre verileceğini sanmıyorum. Verilen 3 Mbps. TürkNet veya Netspeed sizin için en iyi iki seçenek.
@Cleante gecenin bir vakti bizde hemen inandık. :lanet:
Aslında test doğru ve benim hat değerlerin budur. Benim upload hızı 1.9 geçmiyordu. Arıza kaydı açtım, bir an böyle gözüktü. Zaten o testi yapınca koptu. Bende trol yaparım diye aldım görüntüleri. Şu an gündüz yine 1.9 çıkıyor ama gece 2.5 ile 3 arası. Tam verdiği oluyor ama benim indirme hızı hep 35. Hiç dalgalanma falan yaşamadım. Sinan Kurmuş ile Facebook sayfalarından tanışıyorum. Adam aslında iyi ama Türk Telekom alt yapısının kötü olduğu yerde adam ne yapsın. Ayrıca bu firmalar için şikayet açan insanların %90'ı internetten sıfır anlayan insanlar. Sırf kafa karışıklığı yapıyorlar.

Adam aslında iyi ama Türk Telekom alt yapısının kötü olduğu yerde adam ne yapsın. Ayrıca bu firmalar için şikayet açan insanların %90'ı internetten sıfır anlayan insanlar. Sırf kafa karışıklığı yapıyorlar.
Çok yanlış değerlendirme, bu tür firmalar Türk Telekom'u hariç tutuyorum İstanbul'da gördüğüm kadarıyla müşterilerinin problemini çözen tek şirket, internet hızı sorgulanır ama teknik servis konusunda yardımcı olan tek şirket. TürkNet, Turkcell vb. şirketler kendi teknik servislerini sadece kurulumlara gönderiyorlar. VodafoneNet'de bu olayı yaşadım, birkaç arkadaşımda aynı sorunu TurkNet ve Turkcell'de yaşadı. Her firmanın kendine göre kötü yanı var. ADSL ışığımız gittiğinde Türk Telekom'dan yardım almak zorunda kalacağız, kalıyoruz. Yani insanların %90 anlamıyor demek yerine şikayetlerini doğru okumanızı öneririm. En fazla %5-10'u haksızdır bu konu hakkında.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı