TTNET yüksek ping değerleri

• Konuyu başlatan lz8
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 964
İnternetim TTNET ve Fortnite'a girdiğimde çok ping alıyorum, gösteriyor ve çok ping var. Speedtest yaptığımda ise sadece 7 ping olarak gözüküyor. Artık kafayı yedim. İnternet sorunumu nasıl çözebilirim?

İnternetim TTNET ve Fortnite'a girdiğimde çok ping alıyorum, gösteriyor ve çok ping var. Speedtest yaptığımda ise sadece 7 ping olarak gözüküyor. Artık kafayı yedim. İnternet sorunumu nasıl çözebilirim?
Bu sorunu yaşayan sadece sen değilsin. Hatta ben de aynı sorunu yaşıyorum ve bu Fortnite ile alakalı bir durum. Sadece ikimiz de değiliz internette araştırma yaptığında görüceksin ki pek çok kişi aynı sorunu yaşıyor. Bu forum da biri daha açmıştı diye hatırlıyorum aynı konuyu. Onun ki de sanırım Türktelekom idi.
Yani aldırış etme güncelleme ile düzeltirler.

Bu sorunu yaşayan sadece sen değilsin. Hatta ben de aynı sorunu yaşıyorum ve bu Fortnite ile alakalı bir durum. Sadece ikimiz de değiliz internette araştırma yaptığında görüceksin ki pek çok kişi aynı sorunu yaşıyor. Bu forum da biri daha açmıştı diye hatırlıyorum aynı konuyu. Onun ki de sanırım Türk Telekom idi.
Yani aldırış etme güncelleme ile düzeltirler.

Sorun packet loss mu sizin de?

Teşekkür ederim,hepini deneyeceğim.
Çok olarak ne kadar mesela 60-100 arası normaldir. Sunucular otomatikte ise avrupaya alın bozuktu en son.
Bilmiyorum,ama speedtest yaptığımda 7 ping gözüküyordu ve otomatikteydi dediğiniz gibi.Ama sağ üstte internet kötü olursa kırmızı ve internet ibaresi çıkıyor.

Teşekkür ederim,hepini deneyeceğim.

Bilmiyorum,ama speedtest yaptığımda 7 ping gözüküyordu ve otomatikteydi dediğiniz gibi.Ama sağ üstte internet kötü olursa kırmızı ve internet ibaresi çıkıyor.
Şu sıralar packet loss sorunu var. Bu videoda maça girerken sorunu çözüyordu bende.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok olarak ne kadar mesela 60-100 arası normaldir. Sunucular otomatikte ise avrupaya alın bozuktu en son.
Çözdüm sorunu.Hepinize teşekkür ederim.Server'ı otomatikten Avrupa'ya aldım.
Şu sıralar packet loss sorunu var. Bu videoda maça girerken sorunu çözüyordu bende.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı