1080p olan videonun içeriğini. 
İndirme hızı 1 mbps olarak görünüyor. Paketim 8 mbit, 48 gb indirme yaparken ne takılma, nede başka bir sorun oluştu.1 MBps yaklaşık 10 KB/sn'ye denk gelir. Normal paketiniz 8 Mbit'in üzerinde sanırım.
Öncelikle bilgisayarı ve modemi kapatın 30 Dk dinlendirin ardından yeniden açın büyük ihtimal düzelecektir.
25 küsür GB'dan fazla indirme yaparsanız hayli ile cihazlar takılır modemlerde sık karşılaşılan bir durum bu.
Umarım ileride orjinal kullanırsın.
Ehehehe1080p olan videonun içeriğini.![]()
Neler yapmadım ki? Burada fiber yok, mecbur bu şartlarda kullanacağız.Dedim ya normal dediğimi uygulayın.

1 mbit yaklaşık olarak 110-120kb/sn 'ye denk gelir hocam. Yanlış bilgilendirme olmuş.1 MBps yaklaşık 10 KB/sn'ye denk gelir. Normal paketiniz 8 Mbit'in üzerinde sanırım.
Öncelikle bilgisayarı ve modemi kapatın 30 Dk dinlendirin ardından yeniden açın büyük ihtimal düzelecektir.
25 küsür GB'dan fazla indirme yaparsanız hayli ile cihazlar takılır modemlerde sık karşılaşılan bir durum bu.
Umarım ileride orjinal kullanırsın.
1 mbit 100, 2 mbit, 200.... 8 mbit 800-1000 kbps diye biliyorum.1 mbit yaklaşık olarak 110-120kb/sn 'ye denk gelir hocam. Yanlış bilgilendirme olmuş.
Hemen düzeltiyorum aceleden oldu muhtemelen.1 mbit yaklaşık olarak 110-120kb/sn 'ye denk gelir hocam. Yanlış bilgilendirme olmuş.
Orada bir 5 mb boyutunda torrent mevcuttu görmüşsünüzdür. Her şeyi torrent ile indiriyorum, korkum; indirme yarıda kalırsa tekrar baştan indirmek.Madem orjinal ETS2 kullanıyorsun güncellemeleri neden Torrent'den indiriyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.