TTNET’e Rekor Ceza!

Bende son üç aydaki faturalarımın anlamsız artışının nedenini çözmeye çalışıyordum

Sayenizde buldum. Teşekkürler TTNET

NOT: her ay bir önceki ayın faturasını ödüyorum fantazi olsu bir türlü iki fatura odemek istemiyor canım...

Phorm altyapısıyla *kullanıcıların bilgilerini izin almadan toplayan TTNET’e BTK’dan 1.5 milyon TL ceza. Daha önce birçok defa haberini yaptığımız...

Daha fazlası...

Rhahahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahha. Dünyanın en güzel haberi. d: D:ddd:d..D:dfS:dS Bu arada kusura bakmayın sevinçten kuralları unuttum gitti. d:d.SAD:si,DFşdgdaf

Rhahahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahha. Dünyanın en güzel haberi. d: D:ddd:d..D:dfS:dS d:d.SAD:si,DFşdgdaf

Sadece meraktan soruyorum, şu gülüş tarzını nasıl yarattınız efendim .D

Şaka bir yana çok güzel oldu, sen 3 milyon sen 750 milyar naptın sen bu kadar parayı ? Ben diyor evde tüp bitti. AKK'den de kurtulursak bayram ilan edilir.

".D" gülüş tarzının oluşumu mu yoksa arkadaşın random gülmesi mi?
".D" oluşumu, eskiden SMS ile mesajlaşırken ".d" bi coolluk oluşturuyordu. Ordan türedi

AKK'den kurtulursak Gangnam Style oynayıp videosunu paylaşırım. sdfdjklghfdkjgfdhlkgdfx.cxv D:dDD:dSD:fd.d.d..d:dDDDDddDDd:DD:d:d.DdDD.....DDD
Ben Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum Tahattüt(yanlış yazdıysam kusuruma bakmayın jdsfhsdkjf) bitince. O zamanda oynayıp çekebilirim sDFsfhdsjkfsdfsdhf usdjkf...D

O kadar kazanca bu kadar ceza sinek ısırığı gibi gelir. Bunlar ödeyecekleri parayı abonelerden çıkarırlar da kimsenin ruhu duymaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…