TTNET’e Rekor Ceza!

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Phorm altyapısıyla *kullanıcıların bilgilerini izin almadan toplayan TTNET’e BTK’dan 1.5 milyon TL ceza. Daha önce birçok defa haberini yaptığımız...
Nk_AkbBl3aA

Daha fazlası...

Bende son üç aydaki faturalarımın anlamsız artışının nedenini çözmeye çalışıyordum :)

Sayenizde buldum. Teşekkürler TTNET :)

NOT: her ay bir önceki ayın faturasını ödüyorum fantazi olsu bir türlü iki fatura odemek istemiyor canım...

Phorm altyapısıyla *kullanıcıların bilgilerini izin almadan toplayan TTNET’e BTK’dan 1.5 milyon TL ceza. Daha önce birçok defa haberini yaptığımız...
Nk_AkbBl3aA

Daha fazlası...

Rhahahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahha. Dünyanın en güzel haberi. :D :Dd: D:d:Dd:Dd:d..D:dfS:dS Bu arada kusura bakmayın sevinçten kuralları unuttum gitti. :D :Dd:d:D.SAD:si,DFşdgdaf

Rhahahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahha. Dünyanın en güzel haberi. :D :Dd: D:d:Dd:Dd:d..D:dfS:dS :D :Dd:d:D.SAD:si,DFşdgdaf

Sadece meraktan soruyorum, şu gülüş tarzını nasıl yarattınız efendim .D

Şaka bir yana çok güzel oldu, sen 3 milyon sen 750 milyar naptın sen bu kadar parayı ? Ben diyor evde tüp bitti. AKK'den de kurtulursak bayram ilan edilir.

Şaka bir yana çok güzel oldu, sen 3 milyon sen 750 milyar naptın sen bu kadar parayı ? Ben diyor evde tüp bitti. AKK'den de kurtulursak bayram ilan edilir.

".D" gülüş tarzının oluşumu mu yoksa arkadaşın random gülmesi mi?
".D" oluşumu, eskiden SMS ile mesajlaşırken ".d" bi coolluk oluşturuyordu. Ordan türedi :D

AKK'den kurtulursak Gangnam Style oynayıp videosunu paylaşırım. sdfdjklghfdkjgfdhlkgdfx.cxv :D :DD:dDD:d:DSD:fd.d.d..d:d:DD:DDDDddDDd::DD:D:D:DD:d:d:D.DdDD.....DDD
Ben Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum Tahattüt(yanlış yazdıysam kusuruma bakmayın jdsfhsdkjf) bitince. O zamanda oynayıp çekebilirim :DsDFsfhdsjkfsdfsdhf usdjkf...D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı