TTnetin süper hızı

TTnettten memnunmusun

• Memnunum

Oy: 5 12,2%
  • Memnun Değilim

Oy: 20 48,8%
  • TTnetli değilim

Oy: 16 39,0%

• Oy verenlerin toplamı
    41
Söylemek istediğim tek şey, "Verdiğim parayı asla hak etmiyor, eğer bunda bir iş varsa ki kesinlikle var, verdiğim para asla helal değil." Sadece tabletten ufak online oyun oynuyorum ve tek kullanıyorum yine de internet kasıyor.

Hocam ttneti arayın hızınızı yükseltilmesini isteyin veyahut arıza kaydı bırakın.Oturmakta olduğunuz evin hattı eski olabilir gelsinler evinize ölçüm yapsınlar.Modeminizde de sıkıntı olabilir.

8mbit'i 2-3mbit gibi alıyorum. Devamlı kopuyorda. TTnet kullanamak pişmanlıktır.

Bendede 24 mbps ttnet fiber var torrentte indirimde 4 , 5 mbps zorlasada görüyorum ama 2 veya 3 genellikle sabit oluyor çokta güzel internet
1 ay olacak açtıralı daha akk uyarısı gelmedi

bu akşam arayıp iptal ederim diye tehtid edecem bakalın ne olacak

İptal edicem diye tehtid edince hızı yükseltiyorlar. Ama 1-2 gün sonra tekrar düşürüyorlar.

Arkadaslar tam olarak anliyamadim ama arayip sikayette bulundugunuzda hiziniz "gecici olarak" gozle gorulur sekilde yukseliyor.!

Valla Pek Değiştirmiyor 8mbit Güzel Daha Önce Ben Mi Çok Yavaş Kullanmışım Ttnetmi Çok Hızlı :?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…