Ttnet'in vermiş olduğu Toshiba C55-A bilgisayar

tetik_23

Megapat
Merhaba arkadaşlar. Ben ttnet'in kampanya ile verdiği Toshiba C55-A bilgisayar hakkında bilgi almak istiyorum. Bu bilgisayarın tam modelini belirtmemiş, fiyatı ve özelliği konusunda araştırma yaptım fakat tam bir sonuç alamadım. Ttnet fiyatını hesaplayınca 24 ay toplamında 2100 tl'ye tekabül ediyor. Taksitli alabilme imkanını da düşünüce sizce bu bilgisayar alınırmı. Ayrıca sormak istediğim Core i5-3230M ile Core i7 22600 MQ işlemci kıyaslanırsa hangisi daha iyi performans verir. Lütfen bu konularda yardımcı olun.

İnceleme için link : http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Bilgisayarin-TTNETten-Kampanyasi.aspx

- - - Güncellendi - - -

Recep abi bari sen öneri versen gerçekten çok kararsızım.

- - - Güncellendi - - -

Ben bu ürünü Toshiba müşteri hizmetlerini arayarak bilgi aldım ve bu ürün Toshiba L735 10-G serisi olduğunu söyledi. Fakat bu ürünün ekran boyutu 13,3'' Ttnet'in verdiği bilgi ise 15,6'' nasıl bir iş anlamadım.

Entegre ekran kartı olunca ne oluyor. Performans mı düşüyor görüntümü kötü yada başka bir şey mi. Bu arada L735 10-g seri değilmiş, Toshiba müşteri hizmetleri yanlış bilgi vermiş ne olduğunu çıkartamadım bir türlü.

Ttnet'in kendi sitesinden baktım zaten. Entegre ekran kartı oyun oynayamazsın doğru düzgün çizim programı kullanamazsın demek. Sadece internette gezinmek, film izlemek için alınmış bir bilgisayar demek. Kısacası ona 2000 küsür lira para vereceğine git. Msi ge60/70 modellerini al. Hem oyun, hem program üst seviyede bilgisayar keyfi yaşa.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kardeş. Ben 17yıldır bilgisayar kullanıyorum fakat 1 defa bile oyun oynamadım. Benim örenmek istediğim bu bilgisayar bu fiyata yakın mıdır. Ttnet bunu 24 ay vade ile veriyor biraz fark olmasını normal karşılarım.

Dediğim gibi normal takılmak istiyorsan, Toshiba gibi bir bilgisayar alacaksın. Fakat aradaki farka değmez. Biraz değil 900 lira kadar bir fark.

Huh bayağı varmış. Teşekkür ederim almaktan caydım. Bana 2000 - 2500 tl arası bir bilgisayar önere bilir misin, oyun için değil normal kullanım fakat performans önemli. Bir de görünüm ve zerafeti yani az ince ve şık tasarımlı olsa güzel olur. Sürekli inceliyorum, hazır şu an alma imkanımda yok iken araştırıyorum.

Bedirhan aslında Lenovo Z500 i7 olanı hoşuma gidiyor. Hem tasarımı güzel hem de Lenovo donanım kombinasyonu olarak dünyada en iyisi. Fiyat konusu da uyun, zaten ben hiç oyun oynamam.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı