TTNET'te internet çok yavaş

• Konuyu başlatan B3TA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 520

B3TA

Hectopat
Yer
Turkey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RADEON RX 6600/16GB RAM/i5-11400F
Meslek
Grafik Tasarımcı
Selam. Bu internet işi canımı çok sıkmaya başladı, özellikle de oyun oynarken. Ev internetine bağlanıyorum (2.4G de, 5G de) ping sorunu var. Diyorum telefonun internetini bağlayayım. Biraz daha azalıyor ama yine ping çıkıyor 300'e. Hele ki ev internetine bağlıyken bugün 42.000 ping gördüm. Şaka gibi. Müşteri hizmetleri durmadan düzelttik diyorlar, 1 saat geçmeden tekrar başlıyor. TTNET kullanıyorum. Yardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Bu internet işi canımı çok sıkmaya başladı, özellikle de oyun oynarken. Ev internetine bağlanıyorum (2.4G de, 5G de) ping sorunu var. Diyorum telefonun internetini bağlayayım. Biraz daha azalıyor ama yine ping çıkıyor 300'e. Hele ki ev internetine bağlıyken bugün 42.000 ping gördüm. Şaka gibi. Müşteri hizmetleri durmadan düzelttik diyorlar, 1 saat geçmeden tekrar başlıyor. TTNET kullanıyorum. Yardım.
Speedtest Ookla üzerinden test atabilirmisiniz?
192.168.1.1 hat değerlerinizi atabilirmisiniz?

Speedtest Ookla üzerinden test atabilirmisiniz?
192.168.1.1 hat değerlerinizi atabilirmisiniz?
1682713160756.png

Bu mu yavaş hocam?
Hocam indirme hızı açısından sorun yok fakat oyuna giriyorum 42000 ping gördüm

Nedenini çözdüm sanırım. Valorant oynarken paket kaybını görmek için ayarı açtım. Pingin çıktığı sıralar paket kaybıda oluyor.

Son düzenleme:
Hocam indirme hızı açısından sorun yok fakat oyuna giriyorum 42000 ping gördüm.

Nedenini çözdüm sanırım. Valorant oynarken paket kaybını görmek için ayarı açtım. Pingin çıktığı sıralar paket kaybıda oluyor.

Tamam kablolu bağlantıda bile oluyorsa. Firma ve equinix ile bağlantı problemi mevcut. Riot sunucusu equinix DC dedir.

PythonoX hocam napmalıyım bu konuda, müşteri hizmetleriyle mi konuşmalıyım, Yoksa kendim çözebileceğim bir şey mi?

Tamam kablolu bağlantıda bile oluyorsa. Firma ve equinix ile bağlantı problemi mevcut. Riot sunucusu equinix DC dedir.
Kablosuz kullanıyorum.

Pythonox hocam ne yapmalıyım bu konuda, müşteri hizmetleriyle mi konuşmalıyım, yoksa kendim çözebileceğim bir şey mi?

Kablosuz kullanıyorum.

Kablolu bağlantı sağlayınız. CAT6 veya CAT8 kablo alabilirsin. Ugreen marka ideal.
En azındanmin indirmiş olursun. Bir de modeminiz ne?

Kablolu bağlantı sağlayınız. CAT6 veya CAT8 kablo alabilirsin. Ugreen marka ideal.
En azındanmin indirmiş olursun. Bir de modeminiz ne?
ZXHN H3600

Önceden böyle bir sorunum yoktu. Yaklaşık son 1 aydır başladı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı