Eğer bulunduğunuz bölgede VDSL için yeterli altyapı varsa durum farklı olacaktır. Ben altyapının olmadığını biliyorum.
Az önce Türk Telekom mobil uygulamasıyla internet hizmetine giriş yapmaya çalıştım. Abonelik uyarısı verdi. Aboneliğim iptal olmuş sanırım. Büyük ihtimalle yarın yeni kullanıcı adı ve şifremi verecekler. Normal şartlarda sürecin daha hızlı işleyeceğini düşünüyorum. Benim değişim sürecim 15 temmuza denk geldi çünkü.
18.07.18
TTNET'ten aboneliğimin iptal olduğunu söyleyen bir mesaj geldi. Aradan bir 10dk geçtikten sonra Netspeed'ten kullanıcı adı ve şifremin olduğu bir mesaj geldi. Daha sonra Netspeed'den mesaj'ın geldiğini doğrulamak için aradılar. Akşam modem bilgilerini güncelleyip interneti test edeceğim.
TTNET'ten gelen mesajda kullandığım modemi iade etmem gerekiyorsa 7 iş günü içinde iade etmem gerektiğini yoksa modem bedelinin son faturama yansıtılacağı yazıyordu. Çok eski bir abonelik olduğu için bu kısmı hatırlamıyorum. Bu konuda bilgi alıp gerekirse modemi iade edeceğim.
TTNET müşteri hizmetlerini arayıp modem konusunda bilgi aldım. Tivibu kampanyası ile verilen modemler iade ediliyormuş. Müşteri hizmetleri görevlisi modemi iade etmeme gerek olmadığını modemin benim olduğunu söyledi.