TT'nin verdiği Zxhn H298A modem nasıldır?

Makaleler
1
'Değiştirme imkanım var mı? 2.4GHz'e bağlanırken bazen sıkıntı çıkıyor, odam modeme uzakta ama halen çekmesine rağmen Wi-Fi işaretinde ünlem çıkıyor.
Kullananlar nasıl düzelir mı bir şekilde bu sorunlar?
Net bağlananı 2 saat oldu.

'Değiştirme imkanım var mı? 2.4GHz'e bağlanırken bazen sıkıntı çıkıyor, odam modeme uzakta ama halen çekmesine rağmen Wi-Fi işaretinde ünlem çıkıyor.
Bize daha yeni takıldı bu modem. Herhangi bir sorun yok. Ünlem işareti çıkmasının sebebi modem değil altyapı kaynaklı muhtemelen. Ben herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

Ben bu modemi 1.5 yıldan fazladır kullanıyorum performans düşüklüğü falan olmuyor arada sıfırlıyorum.

Ben bu modemi 1.5 yıldan fazladır kullanıyorum performans düşüklüğü falan olmuyor arada sıfırlıyorum.
Bununla ilgili teknik destek başvurusu yaptınız mı? Bağlantıda veya modemde bir sıkıntı olmuş olabilir.
Birincisi buna teknik destek bakmaz çünkü modemin çekim alanının dışındasınız modem de tt nin koyduğu bazı kurallar var onları değiştirmek için:
Oraya yazdığım konuya detaylı olarak bakabilirsiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı