R5 7500F sistem için RTX 4070 vs RX 7800 XT

Deniz Biçer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben toplama bir bilgisayar almak istiyorum fakat pek bir fikrim yok. Hangi ekran kartını tercih etmem gerektiğine dair etrafımdaki insanların hepsi farklı bir şey söylüyor. Bazısı "5070 al", bazısı "RX7800 al" gibi. Karar vermekte zorlanıyorum ya da başka hangi ekran kartı olabilir bilmiyorum. Karar versem bile hangi markanın kartını almak gerektiğini de bilemiyorum.
İşlemci olarak Ryzen 5 7500F,
anakart ASUS TUF B650M düşündüm.
Bana yardımcı olursanız gerçekten çok teşekkür ederim. Hepinize iyi günler dilerim.

Anakart alırken MHz ve Wi-Fi Bluetooth özelliği olmasına dikkat et ayrıca kasan yeterince büyükse mATX değil ATX al.
Ben 5070KULLanıyorum AMD ekran kartını da kullandım 5070 çok ayrı alabilirsen 4090SÜPEr al bütçeni bilmiyorum.
Ryzen 5 7500F yerine 7600X daha mantıklı olacaktır işlemci kısmında.

Bütçe ne kadar?
Ben Almanya'da yaşıyorum ekran kartına maksimum 650 euro civarı verebilirim.

Bütçeye bağlı, ikinci el bakıyorsan RX 7800 XT veya RTX 4070 alınabilir veya 4070s, 16 ila 24 bin civarına bulunuyor bunlar. Sıfır alacaksan ve bütçen 30.000 civarına 9070 XT düşürebilirsin veya RTX 5070.

Sıfır alacağım bütçem 650 euro civarı Almanya'dan alacağım.

Anakart alırken MHz ve Wi-Fi Bluetooth özelliği olmasına dikkat et ayrıca kasan yeterince büyükse mATX değil ATX al.
Ben 5070KULLanıyorum AMD ekran kartını da kullandım 5070 çok ayrı alabilirsen 4090SÜPEr al bütçeni bilmiyorum.
Ryzen 5 7500F yerine 7600X daha mantıklı olacaktır işlemci kısmında.

Bütçem 650 euro civarı maksimum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080P işlemciye yüklenen oyunlar için evet biraz olabilir ama genel performansı iyi.

Videoda da tamamen kart yüklü oyunlar gösterilmiş kendim şahsen aynı donanıma sahibim ve tavsiye etmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı