TTO olayı

Kesinlikle doğru, Siyasal İslam bilhassa Z kuşağını ateizme itti.
Z kuşağının açısından bakalım. Ona buna Allah, din, peygamber ve kuran diyorlar. Gençlerin zaten ekonomik olsun, mülteci krizleri olsun, onları sevmeyen yetkililer olsun. Bir de üstüne bunlae dayatılınca tabi ki doğal olarak tepki gösteriyorlar ve dini böyle bir şey sanıyorlar. Onlar da böyle şeylere yöneliyorlar. Suç bizim kuşakta değil. Asıl suçlu kişiler siyasal islamcılar başlı başına. Neyse daha fazla konu dışına çıkmayayım.

Ne kadar saçma bir olaylar silsilesi.

Aslında konuyla bağlantılı bu konu. Türk halkının gençlerinin ne kadar dönek ve acımasız olduğunun göstergesi.

Ben önceden izlerdim bu TTO önceden böyle bir şey olduğunu kabul edip. Müslümanmış gibi davranmaya çalışmamış mıydı? Videolarına Selamun Aleykümle başlamalar Kur'an-ı Kerim'i okuduğunu göstermesi falan önceden böyle bir video vardı eminim. Ses kaydının montaj olduğunu çok düşünmüyorum. Montaj değilse ki eğer ağır TTO hatalı.

Kesinlikle doğru, Siyasal İslam bilhassa Z kuşağını ateizme itti.
Z kuşağında ateist olanların %90'ı baskıcı toplumun baskısına bir tepki olarak ateist oluyor. Sen kişiye islamı düzgün örnek olarak değil baskılayarak zorlayarak dayatıyorsan çocuk bunu reddeder reddedişine de ateizm der.
Ümit Özdağ'ın da dediği gibi SSCB ateizmi yayma derneği bile günümüz diyaneti ve dolayı olarak iktidarı kadar zarar vermemiştir islam dinine.

Tto'ya Allaga sövdüğü için linçleyenler şimdi daha beter sövüyor.

Öyle bile olsa insanların fikirleri değişebilir. İnsan İnançlıyken Ateist olabilir bundan normal ne var?

İslam da kadının yerinden girersek çıkamayız lütfen bu toplara hiç girmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…